معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، طرح تاب آوری اجتماعی را یکی از مهمترین برنامه های این معاونت در کشور دانست و با بیان اینکه این طرح هم اکنون در برخی از مناطق کشور در حال اجراست  از اجرای این طرح در همه کشور خبر دارد. 


شهیندخت مولاوردی، در نشست زنان فرهیخته کهگیلویه و بویراحمد  طرح تاب آوری اجتماعی را یک طرح عمومی دانست و با بیان اینکه این طرح نیز مانند اقتصاد مقاومتی است، افزود: هدف از اجرای این طرح کاهش خشونت ها، تنش و نزاع در خانواده و جامعه است.

وی، به انعقاد تفاهم نامه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با صندوق کارآفرینی امید اشاره کرد و گفت: این تفاهم نامه با هدف استفاده از ظرفیت این صندوق در راستای حمایت از کارآفرینی زنان سرپرست خانوار و دختران فارغ التحصیل با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان منعقد شده است.

مولاوردی، اظهار داشت: پس از ابلاغ این اعتبار کمیته استانی اجرای این تفاهم نامه توسط مدیرکل امور بانوان و خانواده استان ها و مدیرصندوق کارآفرینی دراستان تشکیل و نحوه تخصیص آن مشخص می شود.

وی، ایجاد فضاهای اختصاصی و تفریحی و مجموعه های فرهنگی مختص بانوان را یکی از مطالبات جامعه بانوان دانست و گفت:احداث و تجهیز پارک های بانوان در سراسر کشور در راستای برآورده شدن این مطالبه بوده است.

مولاوردی، از اختصاص مبلغ سه میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در راستای احداث و تجهیز پارک های بانوان برای ۳۱ استان کشور خبر داد و گفت: به هر استان کشور ۱۰۰ میلیون تومان از محل این اعتبار جهت احداث و یا تجهیز پارک های بانوان اختصاص داده می شود.

در نشست  زنان فرهیخته کهگیلویه و بویراحمد با معاون رئیس‌جمهور که با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد و برخی از مسئولان استانی برگزار شد، زنان حاضر که به نمایندگی از اقشار مختلف زنان حضور یافته بودند برخی از مشکلات حوزه بانوان و خانواده در استان را مطرح کردند.

مدیرکل امور بانوان استانداری کهگیلویه و بویراحمد با خیرمقدم به همه حضار در این نشست اظهار داشت: زنان این استان در زمینه‌های مختلف در کنار مردان در توسعه و سازندگی حضور دارند.

در ادامه سهیلا نیک‌اقبالی از زنان کارآفرین این استان با اشاره به حضور بانوان در امور کارآفرینی اظهار کرد: زنان این استان دوشادوش مردان در صحنه اقتصادی و سازندگی استان حضور فعال دارند.

وی با بیان اینکه زنان کارآفرین مشکلات زیادی دارند، تصریح کرد: باید بانک‌ها همکاری لازم را با زنان داشته باشند که برای مثال هزینه‌های انرژی در عرصه تولید دغدغه زیادی را به وجود آورده است.

نیک‌اقبالی با انتقاد از چالشی که میان بانک‌ها و کارآفرینان وجود دارد تصریح کرد: تسهیلات با سود بالا موجب شده که کارآفرینان زن نتوانند به کار خود ادامه دهند.

وی گفت: بانک‌ها تولیدکنندگان را در زمینه وثیقه‌ها هم اذیت می‌کنند و اجازه نمی‌دهند سند محل کار آن‌ها به عنوان وثیقه پذیرفته شود و متاسفانه رهرو بانک مرکزی در این زمینه هستند.

این کارآفرین همچنین در ادامه با بیان اینه باید انجمن ملی کارآفرینان استان راه‌اندازی شود، تصریح کرد: باید صندوق توسعه ملی نیز بانوان را بیش از گذشته حمایت کند.