معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: نقش و جایگاه زنان در رویداد مشهد ۲۰۱۷ و انتخاب این شهر به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام باید مورد توجه قرارگیرد. 


شهیندخت مولاوردی روز سه شنبه در حاشیه آیین افتتاحیه رویداد مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام افزود: جایگاه زنان در سطح جوامع اسلامی باید تبیین شود و در کنفرانس ها و جلسات مختلف مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد.

وی با یادآوری تدارک و تدوین برنامه های مختلف در طول ۵۲ هفته سال ۲۰۱۷ گفت: یکی از هفته های این سال به زنان اختصاص یافته و این امر به طور یقین می تواند دستاوردهای بسیار رزشمندی را در اعتلای جایگاه زنان در بین کشورهای اسلامی داشته باشد.

معاون رئیس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش گفت:‌ مشهد به عنوان پایتخت فرهنگ اسلامی در سال ۲۰۱۷ می تواند نقش موثری در شکل گیری و گفتمان سازی میان فرقه های اسلامی ایفا کند.

مولاوردی با بیان اینکه مشهد، هم چنین می تواند نقش مهمی در شکل گیری وحدت میان جوامع اسلامی داشته باشد، اظهار کرد: این شهر به دلیل ظرفیت های بسیار زیادی که در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و علمی در اختیار دارد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام تعیین و معرفی شده است.

سازمان علمی، فرهنگی و آموزشی(آیسسکو) وابسته به سازمان کنفرانس اسلامی هر ساله سه کشور را از حوزه کشورهای آفریقایی، عربی و اسلامی غیرعربی به عنوان پایتخت فرهنگ اسلامی انتخاب می کند.

در همین چارچوب کلانشهر مذهبی مشهد در سال ۲۰۱۷ میلادی به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در آسیا انتخاب شد که امروز آغاز این مراسم با حضور صدها میهمان داخلی وخارجی است.

در مراسم رسمی افتتاحیه این رویداد بزرگ مسئولان شخصیت های برجسته کشوری از جمله وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهداشت،‌درمان و آموزش پزشکی، بیش از ۲۵۰ میهمان خارجی از کشورهای اسلامی اعم از وزرا ، نمایندگان مجلس ، ملی ، سفرا ، کاردارها ، شخصیت های فرهنگی ، مذهبی حضور دارند.