مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان غربی گفت: باید در عرصه‌های مختلف مدیریتی، بیش‌تر از بانوان استفاده شود

شهلا تاجفر با اشاره به وظیفه و رسالت دفتر امور زنان و خانواده، اظهار داشت: امور زنان و خانواده استانداری به عنوان یک مجموعه ستادی و نظارتی، وظیفه بسیار سنگینی در قبال بانوان و خانواده‌های استان دارد که از سال ۹۲ با وجود کمبود بودجه و اعتبارات در این خصوص البته در سطح کشوری که ناشی از ستادی بودن این مجموعه است، با حمایت‌های مقام عالی استان و مشارکت دستگاه‌های استان توانسته اقدامات شاخصی را انجام دهد.

وی در خصوص انتصاب بانوان در پست‌های مدیریتی، تصریح کرد: ارتقای جایگاه زنان در پست‌های مدیریتی و تصمیم‌گیری از اهداف دولت محترم دولت تدبیر و امید بوده و تا کنون در این زمینه موفقیت‌هایی نیز کسب شده از جمله انتصاب بانوان شایسته و کارآمد در پست‌هایی از قبیل معاونت و بخشداری است.

این مسئول با بیان اینکه در این مدت توان مدیریتی اداره کل امور زنان و خانواده استانداری افزایش یافته است، یادآور شد: تمام این اقدامات در سایه حمایت‌های مدیریت عالی استان، ارائه راهنمایی‌های لازم و همراهی معاونت‌های استاندار، تلاش همکاران در اداره کل امور زنان و خانواده استانداری و همکاری و تعامل با سایر ادارات و فرمانداری‌ها محقق شده است.

تاجفرافزود: می‌طلبد برای ارتقای جایگاه بانوان در جامعه تلاش بیش‌تری انجام شود چرا که ما معتقدیم بانوان فعال و شایسته جهت پیگیری مطالبات زنان در استان، نیازمند حضور در پست‌های حساس و مدیریتی هستند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی بر حضور بانوان در عرصه‌های مدیریتی تاکید کرد و ادامه داد: باید در عرصه‌های مختلف مدیریتی، بیش‌تر از بانوان استفاده شود.

این مسؤول با اشاره به اهداف دیگر اداره کل در خصوص آموزش و آگاهی‌دهی در سطح بانوان و خانواده، اقدامات امور زنان و خانواده استانداری را متمایز و مفید اعلام کرد.