شهیندخت مولاوردی در ادامه سفر به ژاپن به منظور شرکت در دومین سمپوزیوم زنان ایران و ژاپن به دعوت دانشگاه «دوشیشا» شهر کیوتو برای سخنرانی به این شهر سفر کرد و پیش از سخنرانی خود دیداری کوتاه نیز با رییس دانشگاه دوشیشا داشت.

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری در این دیدار گفت: حوزه آموزش در جمهوری اسلامی ایران شاهد پیشرفت و توسعه چشمگیر و روزافزونی بوده و هم اکنون فارغ التحصیلان دانشگاهها آماده نقش آفرینی در عرصه اقتصادی و دیگر عرصه ها هستند.

مولاوردی با اشاره به اینکه در ایران بیش از ۵۰ درصد از دانشجویان و در نتیجه فارغ التحصیلان را زنان تشکیل می دهند، افزود: بر این اساس مشارکت آنها در اقتصاد تحول مهمی را رقم خواهد زد.

وی اظهار داشت: یکی از مهمترین مراکزی که می تواند نقش مهمی در ارائه راهکار در زمینه اشتغال داشته باشد، دانشگاهها و مراکز مطالعاتی هستند و امیدواریم این فرصت بین مراکز مطالعاتی ایران و ژاپن ایجاد شود.

متسو اُکا تاکاشی رییس دانشگاه دوشیشا شهر کیوتو نیز در این دیدار با ارائه توضیح کوتاهی درباره تاریخچه این دانشگاه، گفت: هدف اصلی این دانشگاه توسعه روابط بین الملل است. تمرکز این دانشگاه در حوزه آموزش بر موضوع جهانی شدن است و علاوه بر آن پژوهشکده ویژه ای نیز در زمینه ادیان الهی و توحیدی داریم که نتایج حاصل از مطالعات آن در سطح گسترده ای انتشار می یابد.