رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر گفت: زنان در فعالیت‌های امدادی جایگاه ویژه‌ای دارند و بهترین معلم‌ها و پرستار‌ها از زنان هستند و حضور آنها در پست های جاده‌ای و امدادی کشور اهمیت ویژه‌ای دارد.

دکتر وحید قبادی‌دانا در افتتاحیه دومین دوره آموزشی تربیت مربیان که صبح امروز برای خواهران سازمان جوانان در مجتمع آدینه برگزار شد، افزود: این دوره یک دوره بسیار پراهمیت است و سعی کردیم از بالا‌ترین استاندارد‌ها در برگزاری آن استفاده کنیم.
وی با اشاره به همکاری جهاد دانشگاهی در برگزاری دوره تربیت مربیان گفت: از جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران به عنوان یک مجموعه قدیمی استفاده کردیم تا بتوانیم از تجربیات موجود در آن استفاده کنیم.
قبادی دانا استفاده از زنان در پایگاه‌های امدادی را یکی از مهم‌ترین اهداف سازمان جوانان برای برگزاری این دوره اعلام کرد و گفت: در مباحث آموزشی سعی داریم به خانم‌ها بیشتر آموزش دهیم و در پایگاه‌ها بیشتر از آن‌ها استفاده کنیم.
وی افزود: خانمها هم باید بتوانند در امداد جاده‌ای حضور داشته باشند و با توجه به اینکه بسیاری از زنان کشور ما توانمند هستند و خیلی از مشکلات جاده نیاز به حضور زنان دارد، باید آموزش‌های لازم را بگذرانند.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با اشاره به نوع آموزش‌ها در این دوره افزود: آموزش‌های ارائه شده به صورت مهارتی است که فرد بتواند مهارت لازم برای فعالیت داشته باشد.
وی ادامه داد: آموزشها طوری ارائه می‌شود که فرد بتواند به بقیه هم خیلی خوب یاد بدهد و با یادگیری روش تدریس و روش‌های آموزشی معلم خوبی باشد.
قبادی دانا در ادامه به عوامل مرگ و میر در کشور پرداخت و گفت: بیشترین عامل مرگ و میر در کشور به ترتیب در حوزه بیماریهای قلبی و عروقی، تصادفات و بیماری‌های سرطانی وجود که در هر سه جوانان هلال‌احمر می‌توانند حضور داشته باشند.
وی در پایان از همکاری تمامی همکاران آموزش و پژوهش سازمان جوانان و همچنین از همکاری جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تشکر کرد.