نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: زنان کشور ما امروز در عرصه‌های مدیریتی کمتر وارد شده‌اند.

زهرا سعیدی ظهر دوشنبه در همایش بررسی جایگاه بانوان در توسعه پایدار با تاکید بر اینکه اقتصاد دانش بنیان به توسعه کمک می کند، اظهار داشت: ما باید موانع فعالیت‌های زنان را دریابیم چراکه امروز زنان را کمتر در عرصه های مدیریتی شاهدیم در حالی که کشورهای دیگر حضور زنان ایرانی را می ستایند و ما این را در سفرهای خارجی خود دیده ایم.

وی اعلام کرد: ما در صدد هستیم موانع حضور زنان در عرصه های اجتماعی و اقتصادی را رفع کنیم.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه زنان سهم بسیاری در ایجاد فرهنگ اشتغال در جامعه دارند، ادامه داد: ما در صدد هستیم موانع حضور زنان در عرصه های اجتماعی و اقتصادی را رفع کنیم.

وی با اظهار اینکه از تمام خیران می‌خواهم به سمت خیریه‌های اشتغال بیایند و به اشتغال زایی در جامعه کمک کنند، اظهار داشت: ما می‌توانیم در حوزه‌های فن‌آوری بدلیل اینکه قابلیت دورکاری برای زنان  دارد، وارد شویم.

سعیدی با درخواست از زنان برای حضور در عرصه‌های اجتماعی گفت: امید است که روزی محصولات ایرانی، چین را فرا بگیرد و برای این کار لازم است زنان ایرانی به خودباوری برسند