همایش ملی جایگاه زنان در کارآفرینی و توسعه پایدار با رویکرد نقش زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی روز دوشنبه با حضور شهیندخت مولاوردی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در اصفهان آغاز به کار کرد.

معرفی زنان کارآفرین و تجربیات آنان به عنوان الگوهای موفق در عرصه کار و زندگی، تبادل تجربیات زنان کارآفرین موفق در سطح ملی، ترویج و توسعه فرهنگ نقش آفرینی زنان در راستای دستیابی به توسعه اقتصادی و اجتماعی پایدار، استفاده بهینه از توانایی زنان در حوزه های مختلف، کمک به ایجاد شبکه ای اطلاعاتی و ارتباطی میان زنان کارآفرین در سطح ملی، منطقه ای و جهانی و ترغیب بانوان کشور برای حضور در فعالیت های کارآفرینی در سطح ملی و بین المللی از اهداف برپایی این همایش یک روزه عنوان شده است.

معاون امور بانوان اتاق بازرگانی اصفهان، تلاش برای شناسایی و معرفی زنان موفق اصفهان و معرفی جایگاه آنان در توسعه و پیشرفت اقتصاد کشور از دیگر اهداف این نشست اعلام کرد.

زهرا اخوان نسب افزود: باید مشارکت همه جانبه زنان برای افزایش توانمندی زیاد شود و زنان در حوزه‌ های تصمیم‌ گیری مشارکت بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه یکی از محورهای این همایش بحث اقتصاد مقاومتی است گفت: زنان طلایه‌داران تحقق اقتصاد مقاومتی هستند و می توانند در مدیریت اقتصادی خانواده در بحث اقتصاد مقاومتی و تولید، نقش محوری داشته باشند.

معاون امور بانوان اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: شهر اصفهان ظرفیت های بالایی در حوزه های مختلف از جمله اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارد، بنابراین می تواند فرصت و بسترهای مناسبی را برای حضور بیشتر زنان در حوزه های مختلف فراهم آورد.

زهرا اخوان نسب یادآوری کرد: در سال های اخیر نبوغ زنان و نقش برجسته و سازنده آنها در صحنه های اقتصاد داخلی و خارجی نمایان بوده است و بر این اساس می توان با معرفی قابلیت های زنان و تجارب ارزشمند آنان در حوزه کسب و کار، جایگاه واقعی آنان را تثبیت کرده و به اعتلای کمی و کیفی جامعه کمک کرد.

براساس آخرین سرشماری نفوس، از جمعیت حدود پنج میلیون و ۲۰۰ هزار نفری استان اصفهان حدود دو میلیون و ۵۶۰ هزار نفر را زنان تشکیل می دهند.

براساس یک تحقیق علمی، بیش از ۱۱ درصد زنان ایران از نظر اقتصادی فعال هستند که ۴۴ درصد فعالیت آنها در زمینه تولیدی و ۵۶ درصد در زمینه خدماتی فعالیت دارند.

همچنین درحال حاضر بیش از ۶۵ درصد آمار جمعیتی ورود به دانشگاههای کشور را زنان تشکیل می دهند.