مدیرکل امور بانوان استانداری کرمانشاه : یکی از مهم ترین معیارهای سنجش توسعه یافتگی جوامع، میزان اهمیت و اعتباری است که زنان در کشور دارا می باشند.

روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای روز دوشنبه به نقل از شریفه حق شناس افزود: یکی از مهم ترین معیارهای سنجش توسعه یافتگی جوامع، میزان اهمیت و اعتباری است که زنان در کشور دارا می باشند.
وی اظهار داشت: اشتغال زنان در جریان توسعه، امری گریزناپذیر و در مواردی با شدت یافتن نیازهای فردی و جامعه ضروری است.
وی با تاکید بر زنده نگه داشتن صنایع دستی گفت: باید از تولیدات زنان و کارآفرینان استان کرمانشاه حمایت شود.
وی جلب مشارکت شرکت های تأمین سرمایه و صندوق های سرمایه گذاری و خرید سهام یا مشارکت در ایجاد بنگاه هایی که به توسعه فعالیت زنان کمک می کنند را از جمله راه های حمایت از بانوان عنوان کرد.

حق شناس، کارآفرینی و اشتغال خانگی را در توسعه اقتصاد بسیار مهم خواند و گفت: صادرات صنایع دستی از مقولاتی است که ارزش افزوده بسیار بالایی دارد و می تواند نیاز اقتصادی جامعه و مساله اشتغال را پاسخگو باشد.