معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: نخستین ستاد ملی زن و خانواده در دولت یازدهم ۱۷ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود. 


سوسن باستانی در نشست مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌ها با معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اعلام این خبر اظهار کرد: ستاد ملی زن و خانواده در دولت یازدهم تعطیل نشده است بلکه ما در این حوزه اقدام به انجام امور زیربنایی کرده‌ایم. برخی از مصوبات این ستاد در دولت گذشته اجرایی نشده بود و ما آسیب‌شناسی در این زمینه انجام دادیم و در نتیجه با همکاری دستگاه‌ها اقدام به پیگیری برنامه‌ها کردیم.

معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی خانواده در سال گذشته اظهار کرد: دی‌ماه پارسال مکاتبه‌ای در جهت اجرای سیاست‌های کلی خانواده با دستگاه‌های اجرایی انجام دادیم و قرار شد که تا پایان فروردین‌ماه سال جاری دستگاه‌ها برنامه‌های خود را درباره این سیاست‌ها اعلام کنند و دستگاه‌های همکار در هر یک از محورهای سیاست‌های کلی خانواده مشخص شوند.

باستانی افزود: موارد پیشنهادی دستگاه‌ها پس از تجمیع در ستاد ملی زن و خانواده مطرح و تصویب می‌شود.

وی با اشاره به تشکیل کاگروه خانواده و سبک زندگی در شورای فرهنگ عمومی گفت: در آخرین جلسه این شورا، اولویت‌های سال ۹۶ براساس شعار سال و سیاست‌های ابلاغی خانواده مشخص شد و ۵ محور اصلی به عنوان اولویت در نظر گرفته شد که یکی از آنها خانواده و سبک زندگی است. براساس تصمیم شورا، شهیندخت مولاوردی به عنوان رییس کارگروه خانواده و سبک زندگی انتخاب شد.

معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: یکی از موارد مطرح در این کارگروه تاکید بر اصلاح الگوی مصرف است که وزارتخانه‌های نیرو، جهاد کشاورزی و سازمان محیط زیست در اجرای این موضوع همکاری خواهند کرد و این موضوع را در قالب تفاهم‌نامه معاونت امور زنان با این دستگاه‌ها عملیاتی می‌شود. شیوه اقدام در سطح کارگروه‌ها و استان ها است، در کارگروه‌ها مرور اسناد بالادستی و ارائه پیشنهادها در دستور کار است و در استان‌ها نیز شورای متناظر استانی فرهنگ عمومی به ارائه پیشنهاد با توجه به اقتضائات استانی می‌پردازد.