معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با بیان اینکه در حوزه زنان ، تعاملات و اقدامات خوبی در دولت فعلی انجام شده گفت: با ریل گذاری‌هایی که صورت گرفته ادامه راه مثبت است.

شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در مراسم بزرگداشت زنان کارگر گفت: چنین مراسمی کمک می‌کند به ارتقای جایگاه و بهبود وضعیت زنان کارگر و بدون شک این روزها فرصتی است که طبقه کارگر از خواسته‌ها و مطالبات بیشتر صحبت کند و مجموعه تعاملات میان جامعه مدنی دولت و مجلس بتواند به نتایج مثبتی برسد.

مولاوردی افزود: در دولت فعلی اتفاقات مثبتی در حوزه زنان به وقوع پیوسته هر چند هنوز شاید به خروجی‌های ملموس نرسیده باشیم اما با ریل گذاری‌هایی که انجا م شده بدون شک ادامه راه مثبت است.

وی با بیان اینکه تعاملات و چانه زنی با مجلس هم موثر است افزود: امیدواریم سیاست های وزارت کار به برنامه ششم توسعه به نتیجه برسد و عدالت جنسیتی که یک هدف کلان است محقق شود.

معاون رئیس جمهور در پایان اظهار داشت: به زنان در بخش غیررسمی اقتصاد و خارج از حیطه قانون کار ظلم می‌شود و این نگرانی یکی از دغدغه‌های محوری در مسائل مربوط به زنان است که امیدواریم با ادامه پیگیری‌ها و رایزنی‌ها و به ثمر رسیدن سیاست‌ها این نگرانی هم برطرف شود.