معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده، ارتقاء اعتماد به نفس زنان، اعتماد جامعه به زنان و اعتماد زنان به برنامه های دولت را مورد تاکید قرار داد .

شهیندخت مولاوردی روز چهارشنبه به مناسبت هفته جوان در دیدار صمیمی با جمعی از دختران جوان با تبریک روز جوان و اعیاد شعبانیه پس از سخنان و سولات جمع حاضر گفت: از ابتدای دولت یازدهم سعی کردیم تا در چارچوب اسناد بالا دستی اقدامات جامعی را در زمینه زنان و خانواده و رفع مسایل و مشکلات آنان، انجام دهیم.

وی افزود : لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت را پس از بررسی های کارشناسی تدوین و به هیات دولت تقدیم کرده ایم و در طول این دولت توانستیم برخی کاستی ها را اصلاح و ریل گذارهای مشخصی را در حوزه زنان و خانواده  انجام دهیم و در برنامه ششم توسعه رویکرد عدالت و تعادل جنسیتی مورد توجه بوده و در آن گنجانده شده است.

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: چنانچه معاونت زنان به سازمانی تحت نظر رییس جمهور تبدیل شود می تواند به تقویت ساختار و رفع ضعف ها موثر باشد و اثربخشی بیشتری در این حوزه داشته باشد.

مولاوردی با اشاره به موضوع دستمزدهای نابرابر اظهارداشت: این مسئله در استخدام های رسمی وجود ندارد اما به زنان در بخش های خصوصی بعنوان نیروی کار ارزان نگاه می شود لذا لازم است قوانین حمایتی و ضمانتی لازم در این راستا داشته باشیم .

وی خاطرنشان کرد: در دولت و معاونت امور زنان و خانواده تلاش کردیم وعده های رییس جمهور در مورد زنان را جامه عمل بپوشانیم و سعی کردیم رسیدگی به امور زنان را به گروه های خاصی تقلیل نداده و بطور جامع مطالبات همه اقشار را مورد توجه جدی قرار دهیم .

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به سوال یکی از جوانان درباره سرنوشت رجل سیاسی گفت: با توجه به اینکه در این دوره از انتخابات ، سیاست های کلی انتخابات از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده لذا انتظار می رفت که شورای نگهبان معیارهای مدیر و مدبر و رجل سیاسی را احصا و مشخص کند که اینکار انجام نگرفت از این رو در ایام ثبت نام انتخابات شاهد آن وضعیت بودیم. امروز یکی از مطالبات ما حل مساله رجل سیاسی است.

مولاوردی با تاکید بر لزوم توجه به توانمندی جوانان بویژه دختران جوان گفت: شخصا به توانمندی دختران جوان باور دارم و امیدوارم و تلاش می کنیم بخشی از دستیاران جوان دستگاههای اجرایی را دختران تشکیل دهند.

وی در مورد مشکل ممنوع الخروجی ورزشکار زن نیز گفت: این موضوع برطرف شده است ضمن اینکه شروط ضمن عقد ظرفیت بسیار خوبی است که می توان از آن استفاده کرد و بسیاری از موارد حقوقی را براحتی از این طریق در شروط ضمن عقد گنجانید که ضمانت اجرایی هم دارد.