دستیار رئیس جمهوری در حقوق شهروندی گفت: حجاب و عفاف زنان در جامعه یک محدودیت نیست بلکه بالندگی، رشد و نشاط برای بانوان است.

الهام امین زاده روز چهارشنبه در همایش عفاف و حجاب در تجمع هزاران نفری بسیجیان در سالن شهید افراسیابی با اشاره به اینکه در آستانه هفته کرامت و ولادت حضرت فاطمه معصومه قرار داریم، اظهار کرد: اگر در جامعه ای بدون عفاف قرار بگیریم طبیعتا آن جامعه افسرده و عقب مانده خواهد بود.

وی با بیان اینکه در تمام جوامع و در کشورهای مختلف عفاف و پاکدامنی عامل رشد و توسعه در زمینه های مختلف می باشد، تصریح کرد عفاف یک ویژگی روحی است که در تمام انسان ها وجود دارد و دستوری و آیین نامه مای نیست که آن را در جامعه بنویسند و اجرا کنند.

امین زاده با اشاره به اینکه حجاب یک ‌ویژگی است که ما آنرا حفظ می کنیم، افزود: قرآن کریم انسان دارای عفاف را یک انسان برتر خوانده و پیامبر اسلام (ص) هم با اسلام برای مردم و مسلمانان این را به ارمغان آورد.

وی گفت: این عفاف و حجاب محدودیت نبود بلکه بالندگی و توسعه و نشاط در جامعه بود ما می دانیم قبل از اسلام محدودیت های زیادی در شبه جزیره عربستان وجود داشت که پیامبر گرامی با سفارشات قرآنی و با احادیث و روایات درباره نقش حجاب و اهمیت عفاف این محدودیت ها را برداشتند.

دستیار رئیس جمهوری با اشاره به اینکه حجاب پرده نشینی و انزوا در اجتماع نیست، تاکید کرد حجاب و عفاف از محدودیت برخوردار نیست، دارای مصونیت و امنیت است و در جامعه می توان با حجاب بود و در بسیاری از زمینه ها فعالیت داشت.

دستیار رییس جمهوری با بیان اینکه امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب برای فعالیت زنان در اجتماع سخنان حکیمانه و سفارشات موکدی دارند، افزود: حقوق زنان، کرامت زنان است و کسی نمی تواند آنرا خدشه دار کند.