مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی در امور بانوان گفت: میزان اعتبار در طی سال گذشته ۱۴۰۰ میلیون ریال بود و امسال نیز پیش‌بینی می‌شود ۳۴۵۰ میلیون ریال اختصاص یابد 


شراره شیوانی در حاشیه جلسه مروجان مسئول پهنه سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی گفت: طرح آموزش زنان روستایی و توسعه اشتغال خانگی دارای ردیف اعتباری مجزا در استان است و هر سال میزان آن افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: میزان اعتبار در طی سال گذشته ۱۴۰۰ میلیون ریال بود و امسال نیز پیش‌بینی می‌شود ۳۴۵۰ میلیون ریال اختصاص یابد.

مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی در امور بانوان گفت: این اعتبارات در راستای کلاس و کارگاه آموزشی و بازدید آموزشی در راستای افزایش سطح دانش و مهارت زنان روستایی اجرا می‌شود.

شیوانی افزود: صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی به‌عنوان الگوی موفق اقتصاد مقاومتی در راستای توانمندسازی زنان روستایی و فراهم کردن شرایط دسترسی آن‌ها به منابع مالی است که منجر به ایجاد اشتغال و تولید درآمد در جوامع روستایی می‌شود.

وی ادامه داد: هم‌اکنون ۱۶۶ صندوق اعتبارات خرد زنان با ۶۹۸۴ نفر عضو و سرمایه ۳۱۸۸۵ میلیون ریال در حال فعالیت است.

مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی در امور بانوان افزود: صندوق حمایت از توسعه فعالیت‌های زنان روستایی از ۱۲ صندوق حمایت از توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی تشکیل شده و در سطح کشور تعداد ۳ صندوق با ۱۲۷۴ نفر و ۳۴ صندوق خرد در استان فعال است.

شیوانی یادآور شد: در راستای تأسیس و راه‌اندازی صندوق شهرستانی زنان در سایر شهرستان‌ها طرح توانمندسازی دختران و زنان روستایی و عشایری با تأکید بر حمایت از صندوق‌های اعتبارات خرد با اعتبار ۱۹ میلیارد ریال در کارگروه بانوان استانداری و شورای برنامه‌ریزی استان مطرح و خوشبختانه مصوب شد تا از محل تبصره ۳ بند ۹ ماده ۳۱ احکام دائمی برنامه توسعه کشور ۵۰ درصد از سهم دولت تأمین شود.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد مابقی سهم دولت با پیگیری و مساعدت دفتر توسعه فعالیت‌های زنان روستایی و با همکاری شرکت مادر تخصصی تأمین می‌شود.

مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی در امور بانوان گفت: طرح تسهیل‌گران زن توسعه روستایی با تعداد ۲۶۴ نفر ۱۳۲۰ نفر روز آموزش ارائه کرده است.

شیوانی افزود: یک مرکز رشد و توسعه کارآفرینی با ۱۲۵ نفر عضو و سه خوشه کشاورزی، صنایع‌دستی و خدمات نیز از دیگر پروژه‌های امور زنان روستایی استان است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون ۱۵ شرکت تعاونی زنان روستایی با ۳۳۷۲ نفر عضو نیز در حال فعالیت است.

مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی در امور بانوان یادآور شد: تعداد سه پروژه اشتغال‌زایی نیز در حوزه فرآوری گیاهان دارویی، نانوایی سنتی و آبنبات‌ریزی انجام شده که اعتبار مورد نیاز آن از محل اعتبارات ملی تأمین شده است.