در این مسابقات که از اول تا پانزدهم مرداد ماه در مشهد مقدس برگزار می شود؛ چهار هزار نخبه ورزشی، مربی و سرپرست، شرکت کرده اند.

مراسم افتتاحیه ی بیست و هشتمین‌ دوره مسابقات ورزشی دانش آموزان دختر سراسر کشور با حضور معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش ‌و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی برگزار شد.

این مسابقات در دو مرحله است که از اول تا هفتم مرداد ماه، دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول و دوم و از هشتم تا چهاردهم، دانش آموزان ابتدایی در چهار رشته فوتسال، هندبال، والیبال و بسکتبال با یکدیگر رقابت می کنند.

برای این مسابقات ۱۴ سالن در نظر گرفته شده که بهترین سالن‌ها از نظر استانداردها و نزدیکی به محل اسکان هستند و خوابگاه‌ها نیز خوابگاه اندیشه، پردیس شهید هاشمی نژاد دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه فردوسی است.

شعار مسابقات ورزشی سلامت، امنیت و رضایت از منزل به منزل است و مسابقات چون در مشهد برگزار می‌شود رویکرد دینی و معنوی پر رنگی دارد و بسیاری از دانش آموزان زیارت اولی هستند.