معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: بین مشارکت زنان در توسعه کشور و توسعه ای که منجر به افزایش فرصت های جدید برای مشارکت زنان می شود ، رابطه دوسویه ای وجود دارد که بایستی همواره این رابطه دوسویه مورد توجه باشد.

شهیندخت مولاوردی چهارشنبه شب در جشن اشتغالزایی زنان روستای اسلام آباد سیمان تهران با تبریک میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز دهه کرامت اظهارداشت: این بانوی گرانقدر در دیدگاه ائمه اطهار القابی را به خویش اختصاص داده که برگرفته از نگاه متعالی پیامبر عزیز اسلام به زنان و دختران در زمانه ای بود که دختر داشتن مایه ننگ و سرافکندگی بود.

وی تصریح کرد: به داشتن الگوهایی مانند حضرت فاطمه معصومه(س) افتخار می کنیم و وجود ایشان برای همه مردم الهام بخش و انگیزه آفرین است و امیدوارم با تاسی به چنین الگوهایی یک زندگی انسانی و مومنانه داشته باشیم.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اقدامات انجام شده برای اشتغال زنان گفت: در طول چهار سال گذشته با توجه به نگاه مثبتی که وجود داشته ، برنامه های متعددی  برای توانمندسازی بانوان انجام شده است و از همان ابتدا طرحی در شهرری به عنوان نمونه آغاز گردید  که بدنبال الگویی برای توانمند سازی زنان در سراسر کشور بودیم و امروز با یافته های خوبی که از اجرای این طرح حاصل شده ، می توان برای ملی کردن و اجرای آن در سراسر کشور استفاده کرد.

مولاوردی خاطرنشان کرد: در زمینه توانمند سازی اقتصادی زنان تصورات مختلفی وجود دارد و برخی تصور می کنند که با طرح این مباحث زنان از خانه خارج و بنیان خانه به خطر می افتد در حالیکه با توجه به تغییر و تحولاتی که در ساختار جامعه و خانواده ها بوجود آمده، امروز دیگر بدنبال استخدام رسمی نیستیم و تقریبا باب اینگونه استخدام ها بسته شده است لذا تلاش کرده ایم راههای کم هزینه ای برای توانمند سازی و اشتغال زنان و دختران بیابیم و در این راستا در سال ۹۵ شاهد رشد ۲ درصدی هم بودیم.

وی افزود: سند سیاست اجرایی اشتغال پایدار زنان تدوین شده و پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت زنان شاغل در بازار کار غیر رسمی ارایه کرده ایم که امیدواریم شاهد تغییراتی در این زمینه باشم.همچنین طرح جامع توانمند سازی زنان سرپرست خانوار در حال تدوین است و طرح توانمند سازی زنان را در ۱۵ استان به شورای اشتغال ارایه کرده و منتظر ابلاغ و اجرای آن هستیم.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت : در برنامه دولت دوازدهم در حوزه زنان و خانواده، تعادل جنسیتی در بازار کار بعنوان یک هدف و راهبرد مطرح شده که امیدواریم در چهار سال آینده محقق شود.

مولاوردی خاطرنشان کرد: با توجه به مولفه های اقتصاد مقاومتی از جمله درون زا بودن باید توجه داشت که بدون اتکا به ظرفیت های انسانی خود نخواهیم توانست در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی موفقیتی داشته باشیم و زمانی موتور محرک توسعه به جریان می افتد که بهای لازم را به توانمندی و استفاده از ظرفیت های بیش از نیمی از جمعیت کشور بدهیم .

وی در عین حال گفت که باید توجه داشت توانمندسازی باید از دوران کودکی آغاز شود و امیدوارم با توجه به ریل گذاری های مناسبی که انجام شده، در چهار سال آینده شاهد توانمندی همه زنان در جامعه دوستدار خانواده باشیم.

وی افزود:امیدواریم با تقویت بخش خصوصی و توسعه کارآفرینی، فضای اشتغال زنان ارتقا یابد و این می تواند مقدمه ای برای پیشگیری از بسیاری از آسیب های اجتماعی باشد.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در این مراسم از زنان و دختران برگزیده شهرستان ری و روستای اسلام آباد سیمان تهران با اهدای لوح ، تجلیل کرد .همچنین ۳۲ نفر از بانوانی که به تازگی وارد چرخه اشتغال شده اند، لوح سپاسی با امضای خود به مولاوردی اهدا کردند و در آن از توجه وی به کارآفرینی بانوان قدردانی نمودند.