معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید براینکه تبعیض نسبت به بانوان با تعالیم قرآن و سیره پیامبر مطابقت ندارد گفت: نباید این موضوع در جامعه مشاهده شود.

معصومه ابتکار عصر چهار شنبه در مراسم معارفه معاونت امور زنان و خانواده و دستیار جدید ریاست جمهوری درامور حقوق شهروندی در نهاد ریاست جمهوری افزود: در سیاست ها و برنامه های اجرایی در عینی که توازن، تعادل و توجه به نقش خانواده باید وجود داشته باشد نباید تبعیض را مشاهده کرد.

وی با اشاره به این که زن عنصر دسته دوم در جامعه نیست، یاد آور شد: با وجود تعالیم اسلامی چگونه می توانیم به بانوان نگاهی تبعیض آمیز داشته باشیم.

ابتکار اضافه کرد: گرچه معارضان و کسانی که نگاه متفاوت دارند تلاش می کنند دیدگاه خودشان را پیش ببرند اما خوشحالیم که دولت یازدهم به حوزه زنان توجه ویژه ای داشته است.

وی خاطرنشان کرد: نگاه مثبت به حوزه زنان در دولت اصلاحات آغاز شد و در این زمینه تحولات خوبی بوجود آمد و با روی کار آمدن دولت یازدهم مسائل زنان پیشرفت خوبی را شاهد بوده است.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: در دولت دوازدهم ائتلاف ملی برای ارتقای جایگاه خانواده، پیشبرد وضعیت بانوی ایرانی و رسیدگی به نقاط ضعف در ابعاد حقوقی، انسانی و مسائلی که ناشی از آسیب های اجتماعی می باشد، مدنظر است.

وی با بیان اینکه تاب آوری اجتماعی از محورهای اصلی این معاونت است ادامه داد: نگاه ما به حوزه زنان و خانواده ملی خواهد بود و از همه دیدگاهها استفاده خواهد شد تا به یک اجماع در سیاست های کلان دست یابیم.

وی تصریح کرد: در گذشته هم برخی به حضور بانوان در اجتماع اعتقادی نداشتند اما امام راحل در مقابل این دیدگاهها ایستاد و حضور زنان را شرعی کرد و اکنون مقام معظم رهبری هم در حمایت از جایگاه زن و خانواده تلاش های بسیاری می کنند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: برنامه دولت دوازدهم زنان، خانواده و توسعه پایدار است و این موضوع را به صورت جدی پیگیری می شود،

وی ادامه داد: اصلاح ساختار، احیا و فعال سازی ستاد ملی زن و خانواده از برنامه های اصلی این معاونت خواهد بود.

ابتکار ادامه داد: در دولت یازدهم بانوان بیشتر مورد هجمه قرار گرفتند، البته اکنون همه زشتی ها رفته و جز زیبایی چیزی باقی نمانده است.

وی حضور در این پست پس از خانم مولاوردی را بسیار سخت دانست و گفت: وی اقدامات اساسی در حوزه زنان انجام داده و گام هایی را که بر داشته قابل تقدیراست و ما آنها را ادامه می دهیم.

در این مراسم از خدمات الهام امین زاده تقدیر شد و شهیندخت مولاوردی به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی و معصومه ابتکار به عنوان معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری معرفی شدند.