برگزیدگان اولین دوره جایزه زنان درعلم در رشته های مختلف معرفی شدند.

در مراسم معرفی و تقدیر از برگزیدگان اولین دوره جایزه زنان درعلم محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، معصومه ابتکار مشاور رییس جمهوری در امور خانواده و سعدالله نصیری قیداری دبیر کمیته ملی یونسکو در ایران حضور داشتند.

این جایزه در گروه های مختلف علوم انسانی، هنر، کشاورزی، علوم پایه، فنی و مهندسی با هدف شناسایی و معرفی اعضای هیات علمی برگزیده، تولیدکننده دانش واقعی، همچنین ارائه فرصت های ارتقای بیشتری برای آنها به همت دفتر مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور زنان و خانواده به افرادی تعلق گرفت که در زمینه علمی، پیشنهاد طرح های پژوهشی برتر، شرکت در کنفرانس ها، نوشتن مقالات و کتاب فعالیت دارند.

همچنین زنانی که در حوزه فناوری، ابداع، شرکت های دانش بنیان، کرسی های نظریه پردازی و پتنت فعال هستند و افرادی که در تاسیس انجمن های علمی، راه اندازی نشریه ها و رشته های علمی حضور و فعالیت داشته و با وارد کردن دانش خود در چرخه تولید، باعث قوی شدن بعد ترویجی علم می شوند.

همچنین جایزه بخش جوان در تمام گروه های مورد بررسی، به نام مریم میرزاخانی نامگذاری شده بود‌.

***برگزیدگان

در گروه علوم پزشکی اعظم ایرجی راد، افسانه صفوی و سیده زهرا بطحایی رتبه های اول تا سوم را کسب کرده و هاجر ابراهیم نجف آبادی پژوهشگر جوان شناخته شد و لیلا آزادبخت و طوبی غضنفری شایسته تقدیر شناخته شدند.

در بخش فنی و مهندسی که کسی رتبه اول و سوم را به دست نیاورده بود خانم ها ماهرخ شایسته و زهرا رنجبر مشترک رتبه دوم و رویا دستجری جایزه بخش جوان را به دست آورد.

در گروه کشاورزی نیز زیبا جم زاد، زهرا امام جمعه و فاطمه سفیدکن رتبه های اول تا سوم و محبت محبی جایزه جوان را کسب کرد.

همچنین گروه علوم انسانی رتبه سوم نداشت و شمس السادات زاهدی و منیژه قهرودی تالی برگزیده اول و دوم شناخته شدند و در‌ گروه هنر نیز کمیته داوری تنها مهناز شایسته فر را برگزیده دانست.

در این مراسم که در سالن قلم کتابخانه ملی برگزار شد ابراهیم خدایی رییس سازمان سنجش و آموزش کشور، وحید احمدی معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اشرف بروجردی رییس کتابخانه ملی و سازمان اسناد جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشتند.