معاون برنامه ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از تدوین نقشه راه موضوع تاب آوری اجتماعی تا پایان شهریور ماه در کشور خبر داد و گفت: به منظور کاهش آسیب های اجتماعی این طرح در کشور اجرا شد.

اطهره نژادی روز سه شنبه در نشست خبری افزود: از آنجا که جامعه منسجم افراد تاب آور می خواهد به همین منظور طرح تاب آوری اجرایی شده است تا مردم برای شناسایی آسیب های اجتماعی به ما کمک کنند.

وی اظهار داشت: این طرح در دو سال گذشته به صورت آزمایشی در ١٤ استان کشور انجام شد و در سال ٩٥ به صورت ملی در تمام استان های کشور اجرا گردید.

این مقام معاونت امور زنان و خانواده با بیان اینکه اعتبار مورد نیاز برای این طرح در اختیار استان ها قرار گرفت، تاکید کرد: این طرح به منظور کمک به جلوگیری از آسیب های اجتماعی به اجرا در آمد تا با کمک مردم مشکلات و مسایل جامعه شناسایی شود.

نژادی ادامه داد: در طرح های بعدی در حوزه آسیب های اجتماعی، به کمک مردم به سمت حل مشکلات می رویم.

نژادی افزود: در راستای اجرای این طرح تعدادی کارشناس وارد جوامع محلی می شوند و از این طریق به شناسایی آسیب های اجتماعی هر محلی به ما کمک می کنند.

** ثبت نام ٣٠٠ هزار بانو در سامانه بانک اطلاعاتی بانوان

معاون برنامه ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: در بانک اطلاعاتی بانوان که از سال گذشته راه اندازی شد تاکنون ٣٠٠ هزار بانو در این بانک ثبت نام کردند.

وی تصریح کرد: در جایی که معاونت زنان نیاز به همفکری داشته باشد از این افراد است استفاده خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: تلاش های زیادی برای معرفی زنان توانمند به دولت نیز داشتیم.