یک عضو هیئت رئیسه فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه نباید دستور رئیس‌جمهور در مورد به‌کارگیری زنان در سطح معاونت‌های وزارتخانه‌ها روی زمین بماند، گفت: افکار عمومی منتظر واکنش وزرا به یک مطالبه ملی هستند.

فاطمه سعیدی  با اشاره به انتصاب زنان در جایگاه معاونت‌های وزارتخانه‌ها گفت: با حکم وزیر بهداشت، طاهره چنگیز به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انتخاب شد. همچنین وزیر کشور هم اعلام کرده که به زودی یک زن توانمند را در جایگاه معاونت به کار خواهد گرفت.

وی یادآور شد: همچنین در سازمان بنیاد شهید نیز نماینده ولی فقیه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران طی حکمی بهاره کشفی را به سمت مدیرکل امور مجلس و لوایح بنیاد شهید منصوب کرده است.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: باید شاهد موجی از به کارگیری زنان در کسوت معاونت وزرا و مدیران کل باشیم، غلبه گفتمانی رئیس‌جمهور در کابینه یعنی دستور او نباید روی زمین بماند.

وی در پایان اظهار داشت: افکار عمومی منتظر واکنش وزرا به یک مطالبه ملی و دستور رئیس‌جمهور است.