شهیندخت مولاوردی برگزاری اولین همایش سازمان های مردم نهاد در هفته گذشته را پیام مناسبی برای جامعه مدنی دانست و تأکید کرد: این همایش قدم اولیه برای اعتمادسازی جامعه مدنی با هدف تحقق شعارهای دولت بود.

پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده: شهیندخت مولاوردیمعاون رییس جمهور روز سه شنبه در پنجمین نشست معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با مشاورین وزرا و دستگاه های اجرایی، با بیان اینکه این معاونت مقدمات گنجاندن مسئوول مرتبط با زنان وخانواده در برنامه ششم توسعه کشور را انجام داده است، از تمام فعالان جامعه در امور زنان خواست پیشنهادات و راهکارهای خود را به منظور هم افزایی و بهبود جایگاه و نقش زن در خانواده به معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ارائه کنند.

معاون رییس جمهور در این نشست که در سازمان ملی استاندارد کرج برگزار شد ، ضمن اشاره به هفتمین سفر استانی دولت به استان اردبیل افزود: یکی از حوزه های مورد توجه در این سفرها زنان و خانواده است. این سفرها فرصت مناسبی برای شناسایی زنان ، توانمندی و مشکلات آنهاست هرچند بعنوان یکی از اعضای هیات دولت مسوول رسیدگی به پروژه های ناتمام استان ها هستم.
مولاوری ادامه داد: به مناسبت سالروز استقرار دولت تدبیر و امید (24 مرداد 1392) درخواست تهیه گزارش های مفصلی را از دستگاه ها در حوزه زنان و خانواده دریافت کردیم و قرار است این گزارش در هفته دولت به سمع و نظر رییس جمهور برسد.
به گفته وی، برخی از این گزارش ها حاوی مطالب خوب و ارزشمندی درخصوص وضعیت موجود و جایگاه زنان است که می تواند به صورت علمی و منطقی به بهبود وضعیت این قشر از جامعه کمک کند.
مولاوردی با بیان این که از دفتر رییس جمهور درخواست دیدار مشاوران زن دستگاه ها را داشته ایم، خاطرنشان کرد: در صورت موافقت با این مساله در یکی از ایام هفته دولت این دیدار صورت می گیرد.
معاون رییس جمهوری با اشاره به لایحه دائمی کردن قانون خدمات مدیریتی کشوری اضافه کرد: پیش نویس این لایحه مهم که دوره پنج ساله خود را پشت سر گذاشته به زودی در دولت نهایی و به مجلس ارسال می شود.
وی از مشاورین دستگاه ها خواست در صورتی که خلأهایی در این لایحه در حوزه زنان وجود دارد موارد را اعلام کرده تا پیش از نهایی شدن پیش نویس در آن گنجانده شود.
وی همچنین از بازنگری لایحه جایگزین حمایت از معلولان خبر داد و گفت: سعی داریم در این لایحه زنان معلول را نیز بگنجانیم.

به گفته مولاوردی، تلاش هایی برای ارزشگذاری کار خانگی زنان صورت گرفته اما هنوز به نتیجه ای نرسیده ایم که باتوجه به بیانات رهبر معظم انقلاب درخصوص این مساله باید به آن توجه ویژه شود.
مولاوردی با اشاره به این که درخصوص بیمه زنان خانه دار هنوز مقاومت هایی وجود دارد، تصریح کرد: در صورتی که کار خانگی زنان بصورت صحیح ارزشگذاری شود، بحث بیمه زنان خانه دار نیز نهایی می شود.

** طرح ساماندهی زنان سرپرست خانه دار
معاون رییس جمهور با اشاره به طرح ساماندهی زنان سرپرست خانه دار که به هدف توانمندسازی این قشر از جامعه صورت گرفته، گفت: در حال پیگیری هستیم و انشاءالله تا آخر شهریورماه به مدل مناسبی از آن خواهیم رسید.
وی توضیح داد: این طرح که پیشنهادش از سوی مشاور وزارت صنعت ، معدن و تجارت ارائه شد ، هم اکنون بصورت پایلوت در منطقه 20 تهران در حال انجام است.
مولاوردی همچنین به اولین همایش سازمان های مردم نهاد که هفته گذشته با حضور رییس جمهور برگزار شد ، اشاره و اضافه کرد: برگزاری این همایش پیام مناسبی برای جامعه مدنی بود، این همایش قدم اولیه برای اعتمادسازی جامعه مدنی با هدف تحقق شعارهای دولت بود.
به گفته وی، سازمان های مردم نهاد نقش موثری در فعل و انفعالات جامعه دارند.
معاون رییس جمهوری با بیان این که رییس کارگروه تحکیم و تعالی خانواده در شورای اجتماعی کشور هستیم، اضافه کرد: تاکنون سه جلسه این کارگروه برگزار شده و آیین نامه فعالیت آن هم نهایی شده است هرچند قرار است کارگروه های این شورا از 11 گروه به 3 کارگروه کاهش یابد.
مولاوردی همچنین به آخرین دستور جلسه شورای اجتماعی کشور اشاره کرد و گفت: وضعیت سکونت گاه های غیررسمی با بافت های فرسوده موضوع این جلسه بود و به همین دلیل با وزارت راه و شهرسازی وارد مذاکره شده و انشاءالله تفاهمنامه ای در این زمینه به امضا خواهیم رساند.
معاون رییس جمهوری همچنین از تشکیل کارگروه زنان روستایی و عشایر با هدف بهبود وضعیت و توان افزایی آنها خبر داد.
مولاوردی گفت: به مناسبت هفته دولت ، به دستگاه ها پیشنهادهایی برای برگزاری نشست های تخصصی با هدف تبیین مقدمات و روند برنامه ششم توسعه ارائه کرده ایم.
مولاوردی بیان کرد: یکی از مهم ترین وظایف ما بحث جاری ساختن نگرش جنسیتی در برنامه های توسعه کشور است که به ما کمک می کند به ساختار مناسب در حوزه زنان برسیم.
وی همچنین به استیضاح وزیر علوم تحقیقات و فناوری در آستانه هفته دولت و آغاز بازگشایی دانشگاهها اشاره و اظهار امیدواری کرد که با تصمیم درست نمایندگان، دولت بتواند برنامه های خود را در عرصه های مختلف و در نهایت تعامل با مجلس پیش ببرد.
پیش از سخنان خانم مولاوردی، دکتر نیره پیروزبخت رییس موسسه ملی استاندارد ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این موسسه در حوزه های آموزش و پژوهش همکاری های منطقه ای و بین المللی وتوسعه ارزیابی ها در بخش هایی نظیر شهربازی ها و مهدکودک ها گفت: موسسه استاندارد در توجه به بند ۲۴ سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتی نهایت مساعی خود را به کار خواهد بست.
در این جلسه که بیش از ۳ ساعت به طول انجامید هر یک از حاضران نظرات وپیشنهادات خود را درخصوص نحوه ارتقای جایگاه زنان اعم از شاغل و خانه دار و چگونگی مقابله با آسیب های اجتماعی که خانواده ها را تهدید می کند، بیان کردند.
 در پایان این نشست مولاوردی از آزمایشگاه صنایع غذایی سازمان ملی استاندارد و مهدکودک این نهاد دیدن کرد.