عضو شورای مرکزی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: حضور زنان توانمند در عرصه های مدیریتی کشور، تقویت وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم و جلوگیری از فرار مغزها باید از اولویت های مهم دولت دوازدهم باشد.

فاطمه ذوالقدر از مهم ترین اولویت های کاری دولت دوازدهم را بهبود وضع مردم و کمک به ارتقای سطح معیشت آنان دانست و اظهارکرد: مشکل اصلی امروز کشور، وضعیت اشتغال است، دولت دوازدهم باید راهکارهای مناسبی برای اشتغال جوانان ایجاد کند.

وی ادامه داد: این کار فقط وظیفه یک وزارتخانه نیست بلکه همه وزارتخانه ها و دستگاه ها باید در این راستا اقدامات اساسی انجام دهند و به موضوع اشتغال توجه ویژه ای شود.

عضو شورای مرکزی فراکسیون امید مجلس افزود: دولت باید در راستای افزایش حقوق کارگران، فرهنگیان، دانشگاهیان و اقشار کم در آمد جامعه گام بردارد و زمینه های افزایش حقوق آنان فراهم شود.

ذوالقدر، جلوگیری از فرار مغزها و ایجاد فرصت هایی برای ترقی و پیشرفت نخبگان در داخل کشور را از دیگر اولویت های دولت دوازدهم دانست و خاطرنشان کرد: ما باید زمینه نخبه پروری را در داخل کشور فراهم کنیم تا نخبگان ایرانی از کشور خارج نشوند و برای ما پیشرفت ایران کمک کنند.

وی ادامه داد: تقویت صنعت گردشگری و جذب گردشگر نیز می تواند باعث افزایش درآمدزایی کشور شود، ارتباطات خوب ایران با دیگر کشورها می تواند باعث جذب گردشگر شود و این موضوع به افزایش درآمدهای کشور کمک بسزایی می کند.

عضو هیات رییسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، تقویت زیر ساخت ها و راه های کشور و امکانات پذیرایی هتل های کشور را از دیگر اولویت های کشور دانست و گفت: امروز کشورهایی همچون ترکیه و امارات در زمینه صنعت گردشگری پیشرفت بسزایی کرده اند که در این راستا ایران هم نباید عقب بماند و باید پا به پای آنان جلو رود.

ذوالقدر با تاکید بر این که ما امروز در کشورمان به آرامش و ثبات خوبی دست یافته ایم، گفت: تعامل خوب سه قوه، نیروی انتظامی و همچنین سربازان گمنام امام زمان(عج) باعث این آرامش و ثبات است.

وی تاکید کرد: مبارزه با قاچاق کالا، تقویت تولید داخلی و افزایش صادرات در زمینه های مختلف باید از اولویت های دولت دوازدهم باشد، در گذشته ما در صادرات برخی از کالاها حرف اول را می زدیم ولی متاسفانه امروز به دلیل تحریم ها و برخی محرومیت ها از جایگاه مان کمی دور شده ایم، از این رو باید تلاش شود ایران به جایگاه اصلی خود در صادرات دست یابد.

عضو هیات رییسه فراکسیون زنان مجلس، حضور بانوان توانمند در عرصه های مختلف را نیز از دیگر اولویت های دولت دوازدهم عنوان کرد و گفت: حضور زنان توانمند در تمامی عرصه ها می تواند در موفقیت کشور تاثیرگذار باشد، زنان توانمند می توانند دوشادوش مردان در عرصه های مختلف حضور یابند و بدون حضور زنان بسیاری از اقدامات محقق نخواهد شد.