رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: در حال حاضر مشاهده می شود که برخی از قوانینی که خانواده را مستحکم می کند از قوانین جاری کشور حذف می شود و این برای خانواده ها بسیار نگران کننده است.

مینو اصلانی روز سه شنبه در نشست معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با مشاوران وزرا و دستگاه های اجرایی و مدیران کل دفاتر امور زنان و خانواده استانداری های سراسر کشور در دولت دوازدهم همچنین گفت:انتظار داریم هر چه زودتر شاهد تشکیل ستاد ملی زن و خانواده باشیم و انتظار داریم رئیس جمهوری به این ستاد توجه کند.

وی تاکید کرد: متاسفانه برای تشکیل ستاد ملی زن و خانواده گام اساسی در دولت یازدهم مشاهده نشده است.

** جایگاه زنان فراتر از آن است که به دنبال سهم خواهی برای وکیل و وزیر شدنشان باشیم

اصلانی در ادامه اظهار داشت: باید برای مساله عدالت جنسیتی کار اساسی و عمیق انجام شود چرا که برخی مواقع در این زمینه ها ما فقط شعار می دهیم.

وی تصریح کرد: نباید فقط دنبال این باشیم که چقدر وکیل، وزیر یا مدیر زن داریم یا دنبال سهم خواهی باشیم، اینها موضوعاتی نیست که بخواهیم به واسطه آنها پیام جدیدی را به افراد جامعه القا کنیم.

رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: جایگاه واقعی زنان خیلی فراتر از آن چیزی است که فکر کنیم که چند نفر از آنها وکیل یا وزیر می شود، زنان نقش جدی در جامعه دارند و به فرموده رهبر معظم انقلاب که دنیا تشنه پیام انقلاب است، اگر این پیام در حوزه زنان اجرایی کنیم، به عنوان الگو در جهان می توانیم عمل کنیم.

وی خاطرنشان کرد: باید نظام اشتغالی پاره وقت، نیمه وقت و دور کاری برای زنان کمک کننده است تا از این طریق بتوانیم از استعداد همه زنان استفاده کنیم و در عین حال، با این اقدام، حتی با استحکام نظام خانواده به عنوان یک اصل می توان جامعه را از آسیب های اجتماعی دور کند.

** دست سازمان های بین المللی باید از مهدهای کودک ایران کوتاه شود

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در بحث حوزه کودک مسائل بسیاری وجود دارد که در ابتدا باید دست سازمان های بین المللی از مهدهای کودک در ایران کوتاه شود.

اصلانی در این باره افزود: متاسفانه یونیسف و سازمان های بین المللی در بحث کودکان و برای مهدهای کودک در ایران برنامه ریزی می کنند که باید دست آنها را در این زمینه کوتاه کرد.

وی تصریح کرد: باید در مهدهای کودک خودمان آموزش های این سازمان ها را حذف کرده و تولیدات داخلی ایران را ساری و جاری کرد.

نخستین نشست معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با مشاوران وزرا و دستگاه های اجرایی و مدیران کل دفاتر امور زنان و خانواده استانداری های سراسر کشور در محل باشگاه نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.