مدیر ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش شهرداری تهران از افتتاح یازدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی خبر داد و گفت: این نمایشگاه در روزهای ۲۲ تا ۳۱ شهریورماه با حضور شهردار تهران برپا می‌شود. 


فهیمه فیروزفر با اشاره به اینکه نمایشگاه همه روزه از ساعت ۱۰ تا ۲۱ برگزار خواهد شد، ادامه داد: در این نمایشگاه نیز همچون سال‌های گذشته تولیدکنندگان برتر جایگزین تولیدکنندگانی شدند که عملکرد چندان مناسبی نداشتند. همچنین برخی از برندهایی که در گذشته تمایلی به شرکت در  این نمایشگاه نداشتند، امسال ترغیب شده‌اند که در این نمایشگاه شرکت کنند.

مدیرستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش شهرداری تهران با اشاره به اینکه امثال ۴ برند وارد نمایشگاه شده‌اند، اضافه کرد: برخی از برندها هم توانسته‌اند تبدیل به تولیدکنندگان بزرگ در سطح کشور شوند و چند برند نیز صاحب فروشگاه شده‌اند.

فیروزفر در ادامه با اشاره به اینکه برخی از برندها نیز به عنوان طرح مهارت‌آموزی به زنان سرپرست خانوار در طرح کوثر شرکت کرده‌اند، اضافه کرد: چند تولیدکننده نیز در طرح کوثر تبلیغ برند شده‌اند و به شهرهای اطراف تهران رفته‌اند اما در نمایشگاه حضور خواهند داشت.

مدیرستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش شهرداری تهران   با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اتفاقات پیش آمده همراه با برگزاری این نمایشگاه آشنایی تولیدکنندگان با خریداران بوده است، اظهار کرد: این تولیدکنندگان تا پیش از این توسط واسطه‌ها با مشتریان خود در ارتباط بودند اما در حال حاضر با برگزاری نمایشگاه زنان و تولید ملی توانسته‌اند به شکل مستقیم با مصرف‌کنندگان آشنا شوند و حتی موفق به تاسیس چندین فروشگاه شده‌اند.

فیروزفر با ابراز امیدواری از  ایجاد شبکه قوی بین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان اظهار کرد: به واسطه برگزاری این نمایشگاه از چندین کارخانه پارچه‌بافی در خراسان‌جنوبی بازدیدهایی به عمل آمده است که می‌توان از ظرفیت این تولیدکنندگان برای استفاده از پارچه‌های آنان در تولید محصولات استفاده کرد و بدین ترتیب از واردات پارچه از کشورهای دیگر نیز بی‌نیاز شد. بدین ترتیب همزمان با تولید اشتغال بیشتر، از خروج ارز از کشور نیز جلوگیری خواهد شد.

وی در ادامه گفت: ممکن است با فراهم کردن بستر مناسب برای استفاده از پارچه‌های تولید داخل کشور، در سال‌های آینده در صورت آمادگی تولیدکنندگان به این سمت حرکت کنیم که پارچه خارجی وارد نمایشگاه نشود.

مدیرستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش شهرداری تهران با اشاره به اینکه تولید برخی از کارخانه‌هایی که در کشور قرار دارند در حدی است که به کشوری مانند ترکیه صادر می‌شود، تصریح کرد: به دنبال تقویت شبکه‌ای برای تولید پارچه در سطح استانداردهای اروپایی هستیم تا بتوانیم در نمایشگاه‌های بعدی شعار پارچه ایرانی، طرح ایرانی و دوخت ایرانی را عملی کنیم.

فیروزفر با اشاره به اینکه تنها هزینه غرفه‌سازی از برندها دریافت شده است، ادامه داد: تلاش کردیم تا شهرداری تنها هزینه مربوط به فضای نمایشگاه را متقبل شود و تا جای ممکن با اطلاع‌رسانی در فضاهای عمومی شهری و اختصاص فضا در این نمایشگاه به تولیدکنندگان کمک کنند.

مدیرستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش شهرداری تهران در ادامه گفت: ۲۶ هزار و ۱۰۸ زن در ستاد توانمندسازی زنان ثبت شده‌اند که شامل شهروندان و زنان سرپرست خانواری هستند که از این ستاد خدمات دریافت کرده‌اند اما از این تعداد ۱۰ هزار و ۱۷۵ نفر شهروندانی هستند که با معرفی شورای شهر و نهادهایی مانند معاونت ریاست جمهوری معرفی شده‌اند و خدماتی دریافت کردند. ۱۷ هزار و ۲۲۵ نفر نیز زنان سرپرست خانواری هستند که با ۱۶۶۰ فرزند به شکل مختلف تحت پوشش ستاد توانمندسازی قرار دارند.

این نمایشگاه در ۷۲ غرفه شامل ۲۶ غرفه زنانه، ۱۴ غرفه مردانه، ۸ غرفه زنانه و مردانه، ۱۳ غرفه کودک، دو غرفه کالای حجاب و ۹ غرفه سایر کالاها برگزار خواهد شد.

همچنین این نمایشگاه در مساحتی نزدیک به ۳۴۴۹ متر برپا خواهد شد.

در دوره قبلی ۲۹۷۵ زن سرپرست خانوار در این طرح شرکت داده شدند که این تعداد در دوره حاضر به ۳۰۲۴ نفر رسیده است.

در بخش نمایشگاه جانبی نیز دست‌سازهای زنان شامل صنایع دستی به نمایش گذاشته خواهد شد. همچنین خدماتی مانند تاکسی رایگان برای رفت و آمد بازدیدکنندگان و کافی‌شاپ نیز برای آنان در نظر گرفته شده است.