مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر گفت: توجه و اهتمام دولت تدبیر و امید به رشد و تقویت سازمان های مردم نهاد بویژه در حوزه زنان، موجب شده امروز شاهد رشد ۱۲۸ درصدی این سازمانها درحوزه زنان باشیم.

فاطمه دهقانی روز سه شنبه در نشست کارگروه تخصصی امور بانوان استان بوشهر افزود: رویکرد دولت های یازدهم و دوازدهم مبتنی بر تقویت مشارکت عمومی و گسترش نهادهای مدنی، پاسخگو کردن نظام سیاسی بمنظور تقویت اعتماد میان ملت و دولت و حذف نگاه امنیتی و سیاسی تشکل های اجتماعی بوده است.

وی تصریح کرد: دولت توانسته است در شکل گیری و رشد و گسترش سازمان های مردم نهاد و شبکه های تخصصی از سوی فعالان اجتماعی نقش ارزنده ای داشته باشد و بر همین اساس در حوزه زنان نیز رویکرد اصلی ما توسعه مشارکت مردم و تشکل های اجتماعی بوده است.

دهقانی گفت: انجام اقداماتی نظیر فرهنگ سازی و تمهید زمینه های مناسب و ترغیب زنان به سازماندهی فعالیت ها در قالب سازمان های مردم نهاد، طراحی و برگزاری کارگاه های تخصصی و آموزشی برای سمن ها و مشارکت سازمان های مردم نهاد در طرح های حوزه زنان و تلاش برای توانمندسازی بانوان جامعه محلی توسط این سمن ها با همکاری تسهیل گران اجتماعی نشان از رشد و فعالیت خوب این سازمان ها در طی این چند سال دارد.

وی با بیان اینکه تلاش دولت در واگذاری امور قابل تفویض به بخش غیردولتی قابل توجه بوده است، گفت: برگزاری بیش از ۳۰ کارگاه تخصصی و آموزشی خاص سازمان های مردم نهاد حوزه زنان و واگذاری بیش از ۶۲ طرح آموزشی ویژه توانمندسازی و آگاهی بخش جوامع محلی به سازمان های مردم نهاد این حوزه در ۴ سال اخیر نشان از جلب اعتماد سازمان های مردم نهاد برای همکاری با دولت و همراهی آنها برای برنامه های حوره بانوان دارد.

دهقانی اظهار داشت: یکی از ویژگی های دوران اعتدال گرایی رشد و گسترش و به نوعی ورود سازمان های مردم نهاد به جامعه مدنی است و سیاست های کلان دولت تدبیر بیانگر جهت گیری اساسی دولت در پرداختن به بخش های مردم نهاد، کاهش تصدی دولت و واگذاری کار به مردم است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر یادآور شد: یکی از موضوعات مرتبط با سلامت بانوان، توسعه فعالیت ها و فضاهای ورزشی برای این قشر است که در بخش های مختلف بطور مستمر پیگیری می شود.

دهقانی گفت: باتوجه به رویکرد دولت یازدهم در بخش سلامت بانوان و توجه آن به ارتقا شاخص های سلامت این قشر، شاهد تحولات زیادی در این بخش بوده ایم.

وی افزود: یکی از خواسته های بانوان بویژه در شهرستان ها، توسعه زیرساخت های ورزشی از جمله پلاژ و استخر است که امیدواریم با همکاری و حمایت هر چه بیشتر اداره کل ورزش و جوانان، شاهد گسترش بیشتر زیرساخت های ورزشی از جمله پلاژ و استخر در همه شهرستان در آینده ای نزدیک باشیم.