متن نامه بهشرح ذیل می باشد:
جامعه بشری بار دیگر با یک مصیبت انسانی با ابعادی گسترده و غیر قابل باور روبهرو ست؛ فاجعه ای که به صورت نسل کشی مسلمانان روهینگیا درمیانمار رخ نموده و منجر به کشتار وسیع و بی رحمانه مسلمانان ، سوزانده شدن خانه و کاشانه آنان و آوارگی هزاران تن از کسانی شده است که از شدت فشار و تهدید، محل زندگی خود را به سوی آیندهای نامعلوم و خطر خیز ترک کردهاند.
قرن بیست و یکم تجربه جامعه بشری را در زمینه زیست اجتماعی و حقوق بشر به این دستاورد روشن و ارزشمند بدل کرده که متخلفان و مجرمان,حتی جنایتکاران نیز صاحب حقوق و کرامت انسانی هستند و برای مجازات انان هیچ گونه خودسری و روش بی رحمانهای قابل دفاع نیست، چه رسد به مردمان عادی و بیگناه و کودکانی معصوم که دفاع و حمایت از آنان از ابتدیی ترین تکالیف حکومتها و جامعه جهانی است. در این مقوله، از چه کسی بیشتر از خانم آن سان سوچی برنده جایزه صلح نوبل انتظار میرود که این مهم را درک کند؟چرا که ایشان در قبال حقوق انسانی شهروندان و اهالی کشور خویش مسئولیت خاص و تعریف شده دارد. از یاد نبریم که خانم سوچی برای سالها خود قربانی نقض حقوق بشر توسط صاحبان قدرت بود و اکنون دغدغه داران حقوق بشر از او نمیپذیرند که به نقض حقوق انسانی با خشنترین و عریانترین روشها چنین بی اعتنا باشد !
ما امضا کنندگان این نامه نسل کشی مسلمانان روهینگیا را به شدت محکوم میکنیم و از دولت میانمارو خانم آن سان سوچی، نهادهای حقوق بشری٬ سازمان ملل متحد و دولت ها،به ویژه دولت های إسلامی و فعالان حقوق بشر در جامعه جهانی می خواهیم که با بهرهگیری از همه ابزارهای سیاسی، اقتصادی و رسانهای خود به مقابله با این مصیبت و حل مساله مسلمانان روهینگیا برخیزند.
۱- انجمن روزنامه نگاران زن ایران (رزا)
۲- جامعه زنان انقلاب اسلامی
۳- جامعه زینب
۴- جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان
۵- جمعیت زنان مسلمان نواندیش
۶- حزب مجمع زنان اصلاح طلب
۷- کمیته زنان خانه احزاب ایران