معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: دولت یازدهم طرح های جامعی برای توانمندسازی اقتصاد بانوان کشور دارد.

شهیندخت مولاوردی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دولت در زمینه بهبود وضعیت زنان و راهبردهایی که رییس جمهوری در زمان انتخابات خود داده بود در حال برنامه ریزی و بررسی های لازم است.

وی گفت: رسیدگی به معیشتی اقتصادی خانواده ها ، توانمند سازی اقتصاد زنان از طریق مختلف و نیز توجه به بسته اشتغال پایدار زنان در حال تدوین است و در این بسته هدف دو گروه زنان را شامل می شود.
وی اظهار کرد: گروه اول زنان آسیب پذیر و سرپرست خانواده و گروه دوم دختران فارغ تحصیلان دانشگاه ها که اقشار خاص هستتند و همین طور مناطق محروم در این برنامه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: این برنامه از طریق توسعه خود اشتغالی ، مشاغل مبتنی بر آی تی ، مشاغل خانگی وکارآفرینی با حمایت دولت مورد تاکید قرار گرفته است.

وی گفت: با استفاده از توانمندی ها و ظرفیت سازمان های مردم نهاد باید بتوانیم بیشترین برنامه های خود را محقق کنیم.

وی بیان کرد: در تقویت سازمان های مردم نهاد تلاش می کنیم تا بانک اطلاعاتی را در این زمینه تهیه و تدوین کنیم.

وی افزود: بیش از یک هزار و 700 سمن در کشور در حوزه زنان و خانواده فعالیت دارند و بسته به فعالیت آنها و مسوولیت هایی که ایجاد شده در حال بررسی برخی نارسایی ها و برخی محدودیت ها هستیم تا با جذب آنها بتوانیم در این عرصه مثبت سازنده و قوی عمل کنیم.

مولاوردی همچنین ادامه داد: در زمینه بیمه تامین اجتماعی زنان برنامه اساسی و کارشناسی شده در دولت در دست اقدام است و دولت برای تامین آتیه و امنیت خانم ها برنامه هایی دارد.

وی گفت: ارزش گذاری کار خانگی زنان و بیمه زنان خانه دار با کارهای کارشناسی تمام شده و لایحه آن را به زودی به دولت تقدیم خواهیم کرد و در زمینه ارائه تسهیلات به زنان شاغل با هدف حمایت ازاین بانوان که هم نقش خانوادگی و اجتماعی را به نحو احسن ایفا می کنند مصمم هستیم.

معاون رییس جمهوری در امور بانوان و خانواده در ادامه افزود: در زمینه ارتقای جایگاه زنان در مدیریت کشور و مدیران نخبه زنان آموزش های لازم و برنامه های در این زمینه در دستور کار داریم و 14 محور بر اساس ماده 23 قانون برنامه پنجم توسعه تعیین شده و به زودی اجرا خواهد شد.
 وی همچنین در زمینه تفکیک جنسیتی که در شهرداری ها صورت می گیرد گفت: دولت مخالفتی با سالم سازی فضای محیط کار ندارد و سالم سازی فضای کاری برای کار زنان یا سالم سازی فضای کاری از زنان مهم است.