معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر اهمیت آموزش و پرورش در فرهنگ سازی مهارت‌های زندگی در جامعه گفت: توجه به حضور مشاور در مقطع دوم متوسطه بسیار مهم است و باید مهارت‌های زندگی در قالب دروس دوران متوسطه به دانش آموزان آموزش داده شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده؛ معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در بازدید از مرکز مشاوره و خدمات روان شناختی دانش آموزی توحید اظهار کرد: توجه به حضور مشاور در مقطع دوم متوسطه بسیار مهم است و متاسفانه دانش آموزان در دوران مدرسه مهارت‌های زندگی را نمی‌آموزند برهمین اساس باید تغییری در ساختار محتوایی آموزش و پرورش ایجاد و هفته‌ای ۲ ساعت مهارت‌های زندگی به دانش آموزان آموزش داده شود.

وی افزود: در دوره‌های گذشته با توجه به مذاکراتی با مسئولان آموزش و پرورش صورت گرفت،‌ مقرر شد که روزهای پنجشبه در مدارس به موضوع آموزش مهارت‌های زندگی پرداخته و در این حوزه کارهای تخصصی انجام شود.

ابتکار افزود: مهارت هایی زندگی از جمله مهارت‌های گفت و گو، حفظ محیط زیست، مهارت‌هایی برای تشخیص خطرات، مهارت «نه گفتن» باید به دانش آموزان آموزش داده شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره به افزایش هم افزایی میان سازمان‌ها و نهادها برای رفع مشکلات جامعه اظهار کرد: کشوری که اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کار خود قرار داده باید خانواده‌ای سالم داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه بنیان‌های خانواده از مدرسه شکل می‌گیرد، افزود: زمانی که خانواده سالم باشد، آسیب‌های جامعه کمتر خواهد شد و جامعه‌ای با تعالی فرهنگی اجتماعی، خانواده‌هایی سالم خواهد داشت بنابراین باید به آموزش مهارت‌های زندگی توجه شود.

ابتکار با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش در فرهنگ سازی مهارت‌های زندگی یادآور شد: ارتقای توانمندی نیروی انسانی و ارتقای دانش و مهارت دانش آموزان باید با همکاری نهادهای مختلف مورد توجه قرار گیرد در همین راستا معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری برای همکاری و توسعه فعالیت‌ها با آموزش و پرورش آمادگی کامل دارد زیرا باید مهارت‌های زندگی به دانش آموزان آموزش داده شود.‌

بازدید معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده از مرکز مشاوره و خدمات روان شناختی دانش آموزی توحید با هدف آشنایی با مشکلات مشاوره با حضور مهدی فیض، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش، مسعود شکوهی، مدیرکل دفتر مشاوره و امور تربیتی وزارت آموزش و پرورش، مهناز احمدی، معاون امور زنان و خانواده وزیر آموزش و پرورش و عبدالرسول کریمی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش تهران توحید برگزار شد.