معاون بررسی های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: در حال حاضر یکی از مشکلات اصلی دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته مطالعات زنان،موضوع ایجاد اشتغال است که باید چاره ای اساسی برای آن اندیشیده شود.

سوسن باستانی روز سه شنبه در نشست معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با مدیران گروههای آموزشی و پژوهشی مطالعات زنان افزود:اکنون بحث اصلی جذب این افراد در دستگاههای اجرایی است و از طریق معاونت مکاتباتی داریم که دانشجویان رشته های مطالعات زنان و خانواده در مراکز مشاوره در قوه قضاییه جذب شوند.

وی تصریح کرد: البته سیاست های ابلاغی خانواده نیز بهترین فرصت را برای این دانشجویان فراهم می کند تا بتوانند از مفاهیم و محتوای آن نیز به خوبی استفاده کنند و در این عرصه نیز فعالیت هایی داشته باشند.

باستانی افزود: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بر این اساس برنامه ریزی می کند تا گروههای مطالعات زنان به عنوان بازوههای همکار نقش خودشان را به نمایش بگذارند.

فهیمه فرهمندپور مشاور وزیرکشور در امور بانوان و خانواده نیز گفت: آسیب اساسی در رشته مطالعات زنان این است که به چشم آچار فرانسه به آن نگاه می کنند.

وی اظهار داشت: عناوین و سرفصل های آن همه و هیچ است، البته برای فارغ التحصیلان این رشته نباید فرصت اشتغال ایجاد کرد این یک فکر غیرمنطقی است وبرای این افراد نباید فکر جای تخصصی کرد چون فقط دو واحد فقه، دو واحد روانشناسی و دو واحد مطالعات زنان خوانده است.

فرهمندپور ادامه داد: باید گفت که فارغ التحصیلان رشته های حقوق و روانشناسی موفق تر از دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته مطالعات زنان است.

وی اظهار داشت: ما در این رشته نه استاد و نه فارغ التحصیل متخصص تربیت نکردیم حتی استادان حرفه ای و توانمند در کشور، رغبتی برای ورود به این حوزه را ندارند.

وی خاطرنشان کرد: ما یک نظام اطلاع رسانی جامعی برای رشته مطالعات زنان و متون کتاب های موجود در دانشگاهها را نداریم.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده گفت: بعد از گذشت ٢٠ سال از تاسیس این رشته هنوز کانون فارغ التحصیلان این رشته وجود ندارد تا اطلاعاتی از فارغ التحصیلان این رشته داشته باشیم تا متوجه شویم که این افراد آیا وارد بازار کار شده اند و یا اینکه تغییر رشته داده اند.

وی اضافه کرد: یک مساله نگران کننده این است که رشته مطالعات زنان و پژوهشگران کمترین اطلاع را از مسائل واقعی زنان را دارند

ما اطلاعات واقعی و اندکی در این زمینه داریم اگر برای این فقدان اطلاعات کاری نکنیم پژوهشگران در خلوت خود با نبود اطلاعات به تولید محتوا می پردازند که اصلا تاثیرگذار نخواهد بود.

نشست هم اندیشی معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری امروز - سه شنبه - با حضور مدیران گروههای آموزشی و پژوهشی مطالعات زنان در باشگاه نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

منبع: ایرنا

معاون بررسی های راهبردی معاونت زنان: نبود شغل مهمترین مشکل فارغ التحصیلان رشته مطالعات زنان است