به اعتقاد قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی، اجرای طرح عفاف و حجاب مسیری است که باید از آن مراقبت‌های لازم به عمل بیاید و این مراقبت‌ها بدون نگاه امنیتی و فیزیکی باشد.

مرتضی میرباقری در گفت‌وگو با  خبرگزاری دانشجویان ایران،گفت:‌ بخش مربوط به فعالیت دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی برای رعایتعفاف و حجاب در سطح جامعه قرار بود براساس مصوبه 427 شورای انقلاب فرهنگی و شورایفرهنگ عمومی عمل شود که این مصوبات نیاز به اصلاحاتی دارند. برای اعمال این اصلاحاتاطلاعاتی جمع‌آوری و به دبیرخانه شورای انقلاب فرهنگی ارسال شده است تا مصوبه مذکورمطابق با شرایط سال 93 و سال‌های پیش‌رو مورد بازنگری قرار گرفته و مجددا ابلاغشود.

وی درخصوص ادامه اجرای طرح عفاف و حجاب افزود: این طرح شامل چند بخش است که بخشاول مربوط به دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌های حاکمیتی است و آنها موظف هستند شرایطیرا ایجاد کنند تا کارمندان و ارباب رجوع براساس ضوابط عمل کنند و بخش دیگری نیزمربوط به فعالیت دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی برای رعایت عفاف و حجاب در سطح جامعهاست.

وی افزود: فعالیت‌های بخش دوم طرح عفاف و حجاب قرار بود براساس مصوبه 427 شورایانقلاب فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی عمل شود که این مصوبات نیاز به اصلاحاتی دارند. برای اعمال این اصلاحات اطلاعاتی جمع‌آوری و به دبیرخانه شورای انقلاب فرهنگی ارسالشده است تا مصوبه مذکور مطابق با شرایط سال 93 و سال‌های پیش‌رو مورد بازنگری قراربگیرد و مجددا ابلاغ شود.

قائم‌مقام وزیر کشور در امور اجتماعی، فرهنگی در ادامه تاکید کرد: وقتی بهدستگاهی وظیفه محول می‌کنیم، صرف تعیین وظیفه مشکلی را حل نمی‌کند، بلکه بایدمتناسب با وظیفه ساختار و تشکیلاتی را در اختیار قرار دهیم.

میرباقری در ادامه عنوان کرد: در گذشته این موارد در مصوبه دیده نشده و به همیندلیل آثار جدی در سطح جامعه نداشته است.

وی با بیان اینکه در سطح کل جامعه ایران اعتقاد جامعی نسبت به موضوع عفاف و حجابوجود دارد، گفت: ناهنجاری تنها بخش کوچکی از جامعه است و باید متناسب با آن رفتارکنیم، یعنی هرگونه افراط و تفریط راه را به بیراهه می‌کشاند.

قائم‌مقام وزیر کشور در امور اجتماعی، فرهنگی گفت: به نظر ما نسبت به سال‌هایقبل اتفاق جدی در سال 93 رخ نداده است اما ارزیابی این است که دستگاه‌ها هماهنگ عملمی‌کنند و وضعیت اجتماعی نسبت به سال 92 بهتر شده است.

میرباقری تاکید کرد: اجرای طرح عفاف و حجاب مسیری است که باید از آن مراقبت‌هایلازم به عمل بیاید و این مراقبت‌ها بدون نگاه امنیتی و فیزیکی باشد