معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: استمرار سیاست های دولت یازدهم و پیگیری مطالبات به حق مردم در همه بخش ها از جمله عدالت اجتماعی اولویت دولت دوازدهم و دکتر روحانی است.

معصومه ابتکار روز سه شنبه در گردهمایی بانوان منتخب سیستان و بلوچستان در تالار فردوسی زاهدان با اشاره به توجهات جدی دولت تدبیر و امید به توسعه عدالت اجتماعی در این استان اظهار داشت: بر اساس گزارش های ارائه شده نتیجه نگاه کارشناسی و علمی به این استان، تحولات جدی در بهبود وضعیت زنان، سوادآموزی دختران و پیشرفت های بهداشتی در این منطقه است.

وی افزود: با توجه به اقدامات خوب صورت گرفته در دولت تدبیر و امید امروز شاهد کاهش جمعیت دختران بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان هستیم و در بازدیدی که از اقدامات خوب انجام شده در حاشیه شهر زاهدان داشتم علاوه بر دختران، پسران بازمانده از تحصیل استان نیز می خواهند سرکلاس های درس حضور یابند.

وی گفت: در بحث بهداشتی نیز پیشرفت های زیادی در دولت یازدهم در زمینه ارائه خدمات اولیه بهداشتی به ویژه به مادران و زنان باردار در سیستان و بلوچستان رخ داده است.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده اظهار داشت: دولت تلاش های خوبی در زمینه کارآفرینی به ویژه توسعه کارآفرینی زنان در معرض آسیب که تامین معیشت یک خانواده را برعهده دارند در این استان انجام داده است.

وی افزود: امروزه نرخ بیکاری زنان با تحصیلات دانشگاهی بیشتر از مردان است و دولت برنامه ریزی خوبی برای حل این مشکل و آموزش زنان و دختران برای پذیرش فعالیت های اجتماعی انجام داده که باید ادامه پیدا کند.

ابتکار بیان کرد: تحولات صورت گرفته در بخش ورزش و جوانان و معرفی هنرهای صنایع دستی سیستان و بلوچستان قابل تقدیر است.

وی ادامه داد: هنر کار دست زنان سیستان و بلوچستان بر گرفته از فرهنگ بومی و اصالت این دیار امروزه علاوه بر داخل کشور در عرصه بین المللی نیز مورد توجه قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: مشارکت بانوان سیستان و بلوچستان در عرصه سیاسی و اجتماعی به ویژه در شوراهای اسلامی شهر و روستا بسیار چشمگیر است که باید از این فرصت علاوه بر توسعه پایه ای هر منطقه برای بهبود وضعیت زنان استان استفاده شود.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: انتصاب بانوان در پست های مدیریتی ارشد، فرمانداری ها، معاون استاندار و غیره نشان از اعتماد استاندار سیستان و بلوچستان به حضور این قشر در عرصه مدیریتی دارد.

وی تاکید کرد: سیستان و بلوچستان را به عنوان یک الگوی موفق در زمینه بکارگیری زنان در عرصه مدیریتی می توان در سطح ملی مثال زد.

ابتکار افزود: هدفگذاری دولت دوازدهم در کنار توجه ویژه به جوانان و ظرفیت سازی برای آنان، واگذاری ۳۰ درصد از پست های دولتی به بانوان است که این استان می تواند در رسیدن به این مهم سرآمد باشد.

وی اظهار داشت: سازمان های مردم نهاد بسیار توانمندی در عرصه فعالیت های اجتماعی، بانوان و خانواده، محیط زیست و غیره در سیستان و بلوچستان وجود دارد که اعتماد دولت به این تشکل ها و سازمان ها، پشتوانه حقوقی و حمایت لازم را برای استمرار فعالیت آنان فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: معاونت رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده به صورت جدی از توسعه فعالیت های سازمان ها و تشکل های مردم نهاد که نقش مهمی در تعیین سرنوشت جامعه، حل آسیب های اجتماعی و غیره دارند، حمایت می کند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: مسیر رشد و اعتلای فعالیت سازمان ها و تشکل های مردم نهاد را در سیستان و بلوچستان شاهد هستیم که می تواند کمک زیادی به پیشبرد اقدامات توسعه ای در استان کند.

به گزارش ایرنا معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده صبح امروز /سه شنبه/ با استقبال استاندار سیستان و بلوچستان، معاون استاندار و شماری از مسئولان استانی وارد زاهدان شد.

شرکت در کارگروه تخصصی بانوان و خانواده و گردهمایی بانوان منتخب سیستان و بلوچستان از جمله برنامه های امروز سفر معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در زاهدان است.