زهرا اینچه درگاهی رئیس فدراسیون ژیمناستیک گفت: راه اندازی این رشته در مهدهای کودک سراسر کشور با همکاری وزارت آموزش و پرورش، استعداد یابی در رده های مختلف سنی استان های سراسر کشور، بازگشایی پنج پایگاه ژیمناسیک تا دوسال دیگر از جمله مهمترین برنامه ها و

اینچه درگاهی که ۱۹ تیر ماه در مجمع انتخابات فدراسیون ژیمناستیک در رقابت با «شروین اسبقیان» به عنوان رئیس جدید این فدراسیون انتخاب شد، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بودجه هیات های استانی نسبت به گذشته ۲۰ برابر افزایش یافته است تا بدون دغدغه مالی برای استعداد یابی در این رشته فعالیت کنند و با دو حامی مالی نیز وارد مذاکره شده ایم که به زودی می تواند کمک های شایانی برای برداشتن موانع مالی از جلوی راه این رشته بردارد.

وی با اشاره به درخشش ورزشکاران ژیمناست در مدت کوتاه بر عهده گرفتن تصدی ریاست فدراسیون گفت: در حداقل زمان ممکن با ساماندهی ورزشکاران و نیروها، تیم ملی آکروژیم زیر ۱۶ سال در اواخر شهریور و در رقابت های قهرمانی آسیا به میزبانی قزاقستان به دومدال ارزشمند نقره و برنز رسید. تیم دونفره بزرگسال کشورمان نیز در میان ١١ تیم مدعی آسیا پس از کشور چین صاحب عنوان هفتم شد.

رئیس فدراسیون ژیمناستیک افزود: در ششمین دوره رقابت های ایروبیک ژیمناستیک قهرمانی آسیا نیز تیم پنج نفره ایران بعد از تیم های پرقدرت ویتنام، چین و مغولستان میزبان در رده چهارم آسیا ایستاد. اما باز هم برخی افراد به دلیل کوتاه شدن دستشان از منافع سابق، همچنان فعالیت رو به پیشرفت فدراسیون را تخریب می کنند.

اینچه درگاهی درباره گلایه ها و انتقادهای مطرح شده از سوی تعدادی از کارکنان فدراسیون و اعضای سابق کادرفنی تیم های ملی این رشته نسبت به مدیریت جدید فدراسیون، اظهار داشت: متاسفانه این عزیران صحبت هایی را بیان کردند که به دور از انصاف و واقعیت بود. مثلا آقای خرسندل مربی سابق بدنسازی تیم ملی ژیمناستیک هنری که از پرداخت نشدن مطالبات خود شاکی است، روز شنبه ۱۵ تیرماه با دریافت چک خود به صورت کامل تسویه کرد.

وی گفت: به سایر کارکنان و اعضای کادر فنی که به فعالیتشان در فدراسیون پایان داده شده نیز اطلاع داده ایم برای دریافت مطالبات خود به فدراسیون مراجعه کنند اما تاکنون تنها سه نفر اقدام کردند و سایرین تنها به انجام مصاحبه های تخریبی در رسانه ها می پردازند.

رئیس فدراسیون ژیمناستیک با اشاره به اینکه برخلاف ادعاهای مطرح شده جدایی این افراد ابتدا به صورت رسمی با نامه اداری انجام شد و سپس حضوری نیز مورد تفقد قرار گرفتند، گفت: پس از نامه ای که به دست خانم «جمیله سروری» نایب رئیس سابق بانوان در فدراسیون مبنی بر پایان قرارداد وی رسید، از او به خاطر سالها زحماتش قدردانی شد و حتی برنامه ریزی کردیم تا از روسای سابق فدراسیون به همراه کادرفنی گذشته در مراسمی تقدیر و تشکر شود که متاسفانه خیلی زود این دوستان با انتقادهای خود جبهه گیری کردند.

وی افزود: به «محمد آذرپی» پس از کناره گیری از سمت سرمربیگری تیم ملی ژیمناستیک هنری، پست مشاور را پیشنهاد دادیم. اما در پاسخ به آقای خرسندل که در مصاحبه خود به سطح تحصیلات کادرفنی جدید انتقاد می کنند، باید پرسید مگر خود وی از چه مدرک تحصیلی برخورداراست؟ حتی «رضا خیرخواه» و «مسعود جودی»سرپرست های سرمربیگری تیم های ملی بزرگسالان و جوانان ژیمناستیک هنری که مورد انتقاد هستند، با سفارش «شروین اسبقیان» سرپرست سابق فدراسیون هم اکنون در این سمت فعالیت می کنند که نشان می دهد هیچ خصومتی با این دوستان وجود نداشته است.

اینچه درگاهی ادامه داد: «کمال تشکر» دبیر شاخه ژیمناستیک هنری و «روح الله وین» که ریاست شاخه ژیمناستیک برای همه را هم اکنون در فدراسیون به عهده گرفته اند در مجمع انتخاباتی فدراسیون، حامی رقیب من «رضا محمد کاظمی» دیگر نامزد این انتخابات بودند. اما برخلاف ادعاهای مطرح شده این موضوع سبب نشد بر روی نام این دوستان خط بطلان کشیده و از آنان استفاده نکنم.

وی تصریح کرد: سرمربیان فعلی نیزافرادی هستند که خود سالها به عنوان مربی در تیم های ملی و درکنار «محمد آذرپی» فعالیت می کردند و لازم بود با توجه به افزایش سن سرمربیان گذشته، نیرو و تفکر جوان به تیم ملی تزریق شود. به عبارتی برای موفقیت ژیمناستیک کشور از همه ظرفیت های مخالف و موافق در بدنه فدراسیون و تیم های ملی استفاده کردم و تهمت ها و انتقادهای افرادی که با فدراسیون قطع همکاری کردند، دور از انصاف و حقیقت است.

رئیس فدراسیون ژیمناسیتک در پاسخ به انتقادهای مطرح شده درخصوص راه اندازی آکادمی ژیمناستیک، اظهار داشت: این آکادمی که دقیقا در کنار ساختمان اداری فدراسیون قراردارد، سال ها به صورت متروکه با شیشه های شکسته لانه پرنده ها و انباری وسایل از رده خارج بود که ظرف دو ماه حضورم تبدیل به محل مناسبی برای فعالیت ورزشکاران شد.

اینچه درگاهی گفت: به طور قطع این بازگشایی می توانست در سال های گذشته نیز انجام شود که به دلیل بی علاقگی مسئولان درهزینه کردن، درهای این سالن سال ها قفل بود و انتقاد «محمد رضا کاظمی» مسئول سابق روابط عمومی فدراسیون ژیمناستیک در این باره با واقعیت منطبق نیست.

رئیس فدراسیون ژیمناستیک نوید داد تیم ملی ژیمناستیک هنری در رقابت های بین المللی اسلوونی که اواخر مهرماه جاری برگزار می شود، درخشش قابل قبولی خواهد داشت تا برای بازی های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا در کشور اندونزی تجربیات مفیدی را اندوخته کند.