اطهره نژادی: در این پورتال تالارهای گفت‌وگویی وجود دارد که همه زنان کشور می‌توانند از طریق آن با کارگروه‌های تخصصی معاونت امور زنان و خانواده تعامل داشته باشند.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری بابیان اینکه بخشی از پورتال جامع زنان و خانواده، سایت اطلاع‌رسانی و بخش دیگر آنبانک اطلاعاتی زنان است، گفت: در این پورتال تالارهای گفت‌وگویی وجود دارد که همهزنان کشور می‌توانند از طریق آن با کارگروه‌های تخصصی معاونت امور زنان و خانوادهتعامل داشته باشند و علاوه بر آن، قرار است امکانی را در این پورتال فراهم کنیم تازنان بتوانند دغدغه‌های خود را به اطلاع رییس جمهور برسانند.

اطهره نژادی با بیان اینکه پورتال جامع زنان و خانواده هفته جاری آماده فعالیتمی‌شود، گفت: این پورتال که در هفته دولت رونمایی می‌شود، شناسنامه وضعیت زنان درجمهوری اسلامی ایران و ظرفیت و امکان پیدا و پنهان حضور زنان در عرصه‌های مختلففرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی است.

وی افزود: تاکنون اقدامات فنی راه‌اندازی پورتال انجام شده است و امیدواریم باهمکاری گروه‌های مختلف زنان، داده‌های مرتبط در آن بارگذاری شود. همچنین امکاندسترسی کامل دفتر رییس جمهور به این پورتال برنامه ریزی می شود تا وضعیت تخصصی زناندر حوزه‌های مختلف در اختیار ایشان قرار گیرد و از این طریق راهی برای استفادهبیشتر از تخصص زنان در عرصه های گوناگون فراهم شود.

نژادی در پایان تاکید کرد: تلاش می‌کنیم بانک اطلاعاتی زنان را مدام به روز کنیمتا بتوانیم فرصت بهره‌گیری از توان تخصصی زنان درعرصه‌های متناسب را امکان پذیرسازیم و با استفاده از بخش ثبت و پیگیری طرح ها نیز اثر بعد مسافت که به عنوانمانعی در تعامل با معاونت امور زنان مطرح می شود را از میان برداریم