مدیرکل امور بانوان استانداری تهران گفت: به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت همایش بانوی تدبیر، سفیر امید چهارشنبه(5شهریورماه) هفته جاری در سالن همایش‌های استانداری تهران برگزار می‌شود.

زهرا ساعی در گفت‌وگو با خبرنگار«زنان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اعلام این خبر اظهارکرد: همایش بانوی تدبیر سفیر امید با هدف معرفی و تبیین طرح جامع زنان سرپرست خانوار برگزار و در آن از 10 زن سرپرست خانوار کارآفرین و موفق شهرستان ری تجلیل می‌شود.

مدیرکل امور بانوان استانداری تهران افزود: تهیه طرح جامع زنان سرپرست خانوار از دستاوردهای استانداری تهران در حوزه زنان و خانواده است و در این همایش به این مورد پرداخته می‌شود علاوه بر آن کلیپی از دستاوردهای زنان سرپرست خانوار پخش خواهد شد.
وی درباره طرح جامع ساماندهی زنان سرپرست خانوار گفت: این طرح به صورت آزمایشی در شهرستان ری در حال اجراست و فاز اولیه آن که شامل تهیه بانک اطلاعاتی جامع از زنان این شهرستان است آغاز شده و در آن اطلاعات زنان سرپرست خانوار، کارآفرین، خیر و سازمان‌های مردم نهاد جمع آوری می‌شود و نرم افزارهای آن بین دستگاه‌های اجرایی این شهرستان توزیع شده است.
مدیر کل امور بانوان استانداری تهران اضافه کرد: فاز اول که شامل گردآوری اطلاعات است، تا یکی دو ماه آینده به پایان می‌رسد و پس از آن فاز دوم که شامل توانمندسازی زنان سرپرست خانوار است، آغاز می‌شود.
منابع مالی اجرای طرح جامع زنان سرپرست خانوار تامین شد
ساعی در ادامه گفت: طرح جامع زنان سرپرست خانوار در کارگروه زنان و خانواده مصوب و قرار شد تا پس از تکمیل به شورای برنامه ریزی استان ارسال شود. در جلسه‌ای که امروز با حضور استاندار و اعضای شورای برنامه ریزی توسعه استان تهران برگزار شد، قرار شد منابع مالی از طرف معاونت برنامه ریزی توسعه و اشتغال استان تهران تامین شود.
وی افزود: شورایی راهبردی نیز به ریاست شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تشکیل شده و قرار است در صورت موفقیت طرح جامع زنان سرپرست خانوار این طرح ابتدا در سطح استان تهران اجرا شود و سپس به کل کشور به‌عنوان طرح ملی تسری یابد.
ساعی در پایان اظهار کرد: قرار است همایشی نیز با عنوان تجلیل از دختران شاهد و ایثارگر شاخص هفته آینده برپا شود علاوه بر آن نشست خبری نیز به منظور تشریح دستاوردهای زنان در سال اول تشکیل دولت یازدهم هفته آینده در استانداری تهران برگزار می‌شود.