وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دختران در آموزش و پرورش ما همواره از نابرابری و بی‌عدالتی در رنج بوده‌اند گفت: بخشی از این بی‌عدالتی بصورت کمی بوده است که در طول سال‌های گذشته این فاصله از بین رفته است، اما در بی عدالتی کیفی فاصله قابل توجهی بین دختران و پسران وجود دارد و بصورت پنهان باقی مانده است.

سید محمد بطحائی در جلسه تودیع و معارفه مدیر کل امور زنان وزارت آموزش و پرورش افزود: متاسفانه دسترسی دختران به محیط‌های ثانوی یادگیری به غیر از مدرسه خیلی کمتر است.

وی ادامه داد: دختران دانش آموز دسترسی و رفت و آمد کمتری به پژوهش سراها، کتابخانه ها و .... دارد. این موضوعات بایست از دغدغه‌های ما باشد و گزارش های مستمر داده شود تا بتوانیم این فاصله را جبران کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد زنان مدیر در آموزش و پرورش کم است تصریح کرد: اما همه این مشکل را می‌دانیم. مهم این است که بتوانیم برای این مشکلات راه حل ارائه دهیم. با چه روش‌هایی بایست از این مشکلات عبور کنیم و به اهداف تعیین شده برسیم؟. در عمل چه اتفاقی می افتد که بخشنامه ها برای افزایش نقش زنان در آموزش و پرورش محقق نمی‌شود ؟