معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: رسیدگی به بحث خشونت در قالب لایحه امنیت اجتماعی زنان و حمایت از کودکان را مورد پیگیری قرار گرفته است، زیرا اعتقاد داریم این مسائل نشاط و امنیت جامعه را به مخاطره می اندازد.

دکتر معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده امروز (۷ بهمن) در مراسم اختتامیه همایش مجمع ملی سازمان های مردم نهاد جوانان که در سالن شهید امامی استانداری فارس برگزار شد، گفت: یکی از سرمایه های کشور ما، سازمان های مردم نهاد هستند.

وی با اشاره به اینکه سازمان های مردم نهاد در سیاستگذاری، دخالت در سیاست ها و ورود نگاه غیر دولتی به جامعه نقش قعال دارند، اظهار داشت: در مصوبات شورای برنامه ریزی دولت، سمن ها عضو کارگروه های تخصصی استان ها شدند و با رشد خوبی که سمن ها داشتند، می توان بسیج اجتماعی ایجاد کرد.

ابتکار با یادآوری این مطلب که نگاه سمن ها از زاویه های خوبی است و می توانند بخش هایی که دولت نمی بیند را بیینند، افزود: سمن ها در ایجاد جریان اجتماعی که برای اصل جامعه مهم است، نقش آفرین هستد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه نهادهای مدنی هرچه قدر همراه دولت باشند اما مستقل از دولت هستند و می توانند دیده بانی کنند و زاویه ای که وجود دارد را سمن ها می توانند رصد کنند و هرنوع انحرافی را از قانون و مقررات مشخص کنند، اظهار داشت: در معاونت زنان و خانواده، برای سمن های حوزه زنان برنامه های خاصی را برگزار کرده ایم و ۲۵۰ پروژه در سراسر کشور با سمن ها به اجرا رسیده است.

وی از ایجاد کارگروه دختران و جوانان برای توجه به مطالبات آنان خبر داد و افزود: خانواده ایرانی باید زمینه پذیرش صدای جوان را داشته باشد چرا که خانواده شالوده اصلی جامعه را تشکیل می دهند و امروز باید گفتگوی بین نسلی باید شکل بگیرد که عدالت، تبعیض و عدم خشونت از مهمترین مطالبات جوانان است.

ابتکار در خصوص الهه موسوی، خبرنگاری که برای مقابله با جنگل خواری، دادگاهی شده هم گفت: کمپینی برای عدالت خواهی این خبرنگار در فضای مجازی ایجاد شده است و این نقش سمن ها را نشان می دهد.

معاون رئیس جمهور با یادآوری این مطلب موضوع رسیدگی به بحث خشونت در قالب لایحه امنیت اجتماعی زنان و حمایت از کودکان را مورد پیگیری قرار گرفته است، زیرا اعتقاد داریم این مسائل نشاط و امنیت جامعه را به مخاطره می اندازد، اظهار داشت: روی تشکیل وزارتخانه زنان و خانواده کار کردیم و در تلاش هستیم در دولت اجماعی ایجاد شود تا این ساختار ایجاد شود و مسئله این وزارت خانه از دستورکار ما خارج نیست و در حال ادامه کار است.

وی در پاسخ به سئوالی در خصوص تصور آینده زنان در حد ریاست جمهوری هم گفت: پیشرفت های زنان نسبت به گذشته بسیار چشمگیر است و آنان باید در سطوح مختلف مدیریتی خودشان را بیازمایند.