معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تصریح کرد: اگر فرایند قضایی عادلانه و به موقع نباشد عده‌ای با عناوین مقدس کودک آزاری می‌کنند و تبرئه می‌شوند.

معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری امروز ۱۵ بهمن ماه، در مراسم تجلیل از مددکاران اورژانس اجتماعی کشور با اشاره به اینکه لایحه حقوق کودکان و نوجوانان در مجلس در حال بررسی است اظهار امیدواری کرد در فرآیندهای قضایی مربوط به کودک آزاری شاهد روند‌های عادلانه‌ای باشیم و گفت: اگر پشت اقدامات اورژانس اجتماعی فرآیند قضایی عادلانه و به دور از تبعیض نباشد عده‌ای کودک آزاری می‌کنند و متاسفانه با عناوین مقدس از کودک آزاری قسر در می‌روند و جایی شرمندگی دارد که تبرئه می‌شوند.

ابتکار تصریح کرد: باید همه بخواهیم نسبت به فرآیند‌های قضایی کودک آزاری عادلانه و به دور تبعیض برخورد شود و به موقع در خصوص استیفای حقوق کودکان این سرزمین محکم بایسیتم.

ابتکار در ادامه افزود: آسیب‌های اجتماعی و تحولاتی که به دلایل مختلف اقتصادی و فرهنگی در دنیا و ایران با آن مواجه هستیم می‌طلبد یک ساز و کار علمی و تخصصی برای مدیریت و مداخله صحیح طراحی و برنامه ریزی شود.

وی تصریح کرد: رویکرد دولت یازدهم و دوازدهم بحث پیشگیری و تاب آوری جوامع است و معاونت امور زنان در کنار سازمان بهزیستی برای ارتقای تاب آوری اجتماعی فعالیت می‌کنند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از اجرای طرح ارتقاء تاب آوری اجتماعی در استان‌ها برای سال دوم خبر داد و گفت: شاهد آثار مثبت اجرای این طرح در جوامع در معرض آسیب بوده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه از نزدیک شاهد فعالیت اورژانس اجتماعی و خانه‌های امن بوده است، گفت: شما کارشناسان اورژانس اجتماعی حس فداکاری دارید، شما برای کسانی که به شدت احساس بی پناهی می‌کنند پناه هستید.

ابتکار بر جنبه بازدارندگی قوی اورژانس اجتماعی در برابر خشونت نیز تاکید کرد و گفت: جامعه باید برای افرادی که خشونت اعمال می‌کنند نا امن باشد و این افراد حس نکنند که می‌توانند در خانه‌های خود اعمال خشونت کنند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهور اظهار امیدواری کرد تعداد مراکز اورژانس اجتماعی افزایش یابد و گفت: باید سلامت جسمی، روحی، روانی و امنیت شغلی کارشناسان اورژانس اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: یکی از راهبردهای معاونت زنان مقابله با خشونت در همه ابعاد روانی، جسمی و جنسی است و یکی از راه های تحقق آرمان‌های دینی ایجاد فضای سالم رفتاری و حرمت داشتن آزادی مشروع افراد است این مسئله نشاط را در جامعه افزایش و با یاس مقابله می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: جریاناتی در داخل و خارج از کشور در تلاش برای القای یاس و ناامیدی هستند و مقابله با خشونت یکی از مهمترین راه‌های مقابله با یاس در جامعه است.