تفاهمنامه همکاری امروز (دوشنبه) میان معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و مرکز آموزش مدیریت دولتی به منظور از جمله ارتقای دانش و مهارت های مدیریتی زنان امضا شد.

این تفاهم نامه در محل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به امضای معصومه ابتکار و اسماعیل ملک اخلاق رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی رسید.

هدف از امضای این تفاهم نامه،ارتقای دانش و مهارت های مدیریتی زنان در سطوح مختلف مدیریت پایه تا ارشد و بهره گیری از امکانات و تسهیلات فناورانه به منظور ایجاد پویایی آموزش و عدالت دسترسی زنان مدیر در سراسر کشور است.

همچنین از دیگر اهداف این تفاهم نامه زمینه سازی امکان تبادل تجربیات از طریق برگزاری نشست های تخصصی، مستندسازی تحارب مدیریتی زنان و معرفی الگوهای اسلامی مدیریتی زنان است.

در این تفاهم نامه بر محورهای مشترک همکاری نیز اجرای پروژه های پژوهشی و آموزشی و حمایت از طرح های تحقیقاتی مشترک اولویت دار، انجام مطالعات راهبردی و میان رشته ای، تالیف و انتشار کتب و نشریات علمی و پژوهشی و حمایت از راه اندازی کلینیک های مشاوره تخصصی مدیریتی تاکید شده است.

در این تفاهم در نظر است فضا برای زنان مستعد مدیریت فراهم شود و گفت و گوهای تخصصی و نشست های علمی برای این موضوع برگزار شود.