معصومه ابتکار در مراسم افتتاحیه همایش بین المللی هنرهای تجسمی با رویکرد محیط زیست در دانشگاه الزهرا، هنر را ابزاری توانمند در اصلاح نگرش، تغییر رفتار و جریان سازی اجتماعی در زمینه های مختلف از جمله حفاظت از محیط زیست دانست.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده  با تشکر از رییس و مسئولان دانشگاه الزهرا(س) برای برگزاری این نشست و توجه به موضوع مهم مدیریت سبز، افزود: هنر به ویژه هنرهای تجسمی مقوله موثری در ایجاد عشق آفرینی و امید در جامعه است و می تواند به مثابه سرمایه ای عظیم تحولات بزرگی را در پیشبرد جریان های اجتماعی و اصلاح رفتارها ایجاد کند.

وی سازمان های مردم نهاد را نیز سرمایه ای بزرگ دانست که در عرصه های مختلف فرهنگی، هنری، زنان، آسیب ها و محیط زیست فعالیت می کنند.

ابتکار به اشاره به اینکه در همه عرصه ها از دولت گرفته تا بخش خصوصی و سمن ها افت و خیزهایی وجود دارد و ممکن است اشکالاتی رخ دهد، تاکید کرد: دلیلی ندارد کلیت جریان سازمان های مردم نهاد آسیب ببیند و‌ دولت از فعالیت های آنها تا زمانی که در چارچوب قانون هستند به طور کامل و با جدیت حمایت می کند.

معاون رییس جمهور با بیان نقش ویژه زنان در هم افزایی و ایجاد جریانی اجتماعی برای توجه ویژه به منابع ارزشمند طبیعی گفت: دولت و قوانین کشور از سرمایه عظیم فعالیت نهادهای مردمی حمایت می کند.