معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: با تصویب لوایح حمایت از کودکان و نوجوانان و تامین امنیت زنان در برابر خشونت، تحولی مهم در تامین حقوق شهروندی ایجاد می شود.

معصومه ابتکار در جشن استقلال کانون وکلای دادگستری قزوین که دوشنبه شب برگزار شد اظهارداشت: کانون وکلا در امور اجتماعی و قضایی نقش زیادی دارد و امروز رئیس جمهور هم به عنوان یک حقوق دان در راس دولت قرار دارد و چون مباحث حقوقی را می شناسد به حقوق شهروندان اهمیت می دهد.

وی اضافه کرد: منشور حقوق شهروندی که دستور جدی دولت است در حال پیگیری و اجرایی شدن است و سرکار خانم ملاوردیخانی برای عملیاتی شدن آن پیگیری مستمر دارند که می تواند برای کانون وکلا هم محور کار باشد.

ابتکار بیان کرد: کانون وکلا باید بتواند در تحقق منشور حقوق شهروندی به رسالت خود عمل کند و مباحث مهمی چون محیط زیست را هم پوشش دهد که امیدواریم این نگرش با جدیت دنبال شود.

معاون امور بانوان و خانواده ریاست جمهور در ادامه از تصویب دو لایحه جدید خبرداد و گفت: لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت در آخرین مراحل خود برای نهایی شدن است که این لایحه جامع است و ابعاد مختلف این خشونت را در بر می گیرد و می تواند موجب تحول در جامعه شود.

وی اضافه کرد: این لایحه هم جنبه بازدارندگی دارد و هم آموزش را پیش بینی کرده تا ما را از آسیب هایی که جامعه ایرانی را تهدید می کند دور کند و هم مولفه های اجتماعی را تحت تاثیر قرار می دهد تا خشونت را کاهش دهد.

ابتکار اظهارداشت: لایحه دیگر که در مجلس است لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان است که امیدواریم کانونوکلا از همه ظرفیت اجتماعی، حقوقی، سیاسی خود استفاده کرده و برای تصویب آن استفاده کند تا قوانین کارآمد، پیشرو و روز آمد در جامعه جاری شود.

وی یادآورشد: دامنه فعالیت داوطلبانه و خدماتی که از سوی برخی وکلا به مردم کم درآمد بویژه برای اقشار آسیب پذیر و زنان سرپرست خانوار و کودک آزاری که در جامعه دیده می شود داده می شود برای تحقق اهداف داوطلبانه باید با جدیت دنبال شود.