معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: ستاد ملی زن و خانواده که نخستین جلسه آن در روزهای پایانی سال ۱۳۹۶ و با حضور رئیس جمهوری برگزار شد، در واقع برای جبران برخی عقب ماندگی های حوزه زنان و خانواده و گام های نوین در این حوزه تصمیم گیری می کند. 


معصومه ابتکار افزود: اولین جلسه ستاد ملی زن و خانواده که با حضور رئیس جمهوری برگزار شد چون این ستاد فراقوه و فرابخشی است،نمایندگان مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه، وزرا و نماینده شورای انقلاب فرهنگی عضو نیز در این نشست حضور داشتند و سیاستگذاری کلان درباره شرایط زنان انجام شد.

وی تصریح کرد: همچنین موضوع شاخص های عدالت جنسیتی زنان نیز بحث و بررسی شد و رئیس جمهوری روی مساله نظارت و اهمیت آن تاکید جدی کردند که امیدواریم در جلسات بعدی بتوانیم به نتیجه های بهتری در این مسایل برسیم.

ابتکار ادامه داد: شاخص های حوزه زنان به ما میزان حرکت را در هر کدام از مسایل آموزشی، بهداشت، اشتغال، ورزش و هنر نشان می دهد و امیدواریم بتوانیم میزان پیشرفت و عقب ماندگی ها در حوره زنان و خانواده را در این ستاد ارزیابی کنیم.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری افزود: همچنین دو مصوبه تقسیم کار ملی در مورد آموزش قبل، حین و بعد از ازدواج در این ستاد مورد بررسی قرار می گیرد و در اولین ستاد نیز این مسایل مورد توافق قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: بررسی و در دستور کار قرار گرفتن موضوع نشاط و تندرستی دختران یکی از برنامه های این ستاد بود که امید است با این اقدامات و هماهنگی بین بخشی شاهد پیشرفت و بهبود به طور خاص در حوزه زنان و خانواده باشیم.

ابتکار اضافه کرد: البته دولت و وزیر ورزش و جوانان در این زمینه پیگیری های جدی و لازم را انجام داده اند و حتی شیوه نامه ای در دولت تصویب شده تا بتوان در مسابقات و اماکن ورزشی نیز حضور بانوان را داشته باشیم ، این موضوع در دست پیگیری است و امیدواریم به بخشی از مطالبات بانوان در این موضوع پاسخ دهد.

وی ادامه داد: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری همه تلاش خود را برای حل مشکلات حوزه زنان و خانواده به ویژه آسیب های اجتماعی به کار گرفته است اما تشکیل ستاد ملی زن و خانواده به دلیل اینکه تعداد زیادی از مسئولان رده بالای کشوری از جمله رئیس جمهوری و ورزای مختلف حضور دارند، بسیار در رفع مشکلات و ارائه راهکارهای آن تاثیرگذار است.