مجید اکباتانی مدیرکل هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده در سفرهای استانی خود، با سمن های مجری طرح های مشترک، زنان جامعه هدف طرح های مذکور و مسئولان استانی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده؛در سفر به این دو استان که با هدف نظارت بر طرح های مشترک معاونت با سازمان های مردم نهاد حوزه زنان و خانواده انجام شد، تعداد ۹ طرح مورد ارزیابی و نظارت قرار گرفت و از فعالیت سمن های استانی در راستای توانمندسازی زنان استان بازدید به عمل آمد.

اکباتانی در سفر خود به هرمزگان، با همراهی مدیرکل امور بانوان استانداری، از تشکل های اجتماعی جزیره هرمز، بندرعباس، بندرلنگه و قشم بازدید کرد و جلسه ای با معاون سیاسی، امنیتی استان داشت که پیرامون هدف سفر و  چگونگی حمایت بیشتر و گسترده تر از سمن ها با هدف توانمندسازی آنان در امر خدمات رسانی به جامعه هدف تحت پوشش خود بحث و گفتگو شد.

مدیرکل هماهنگی معاونت امور زنان در سفر به استان سیستان و بلوچستان ضمن بازدید از فعالیت سازمان های مردم نهاد مجری طرح های مشترک، با فرماندار زابل دیدار و در خصوص موضوعات مختلف از جمله معضل بیکاری، اعتیاد و وضعیت سمن های استان به بحث و گفتگو پرداخت. همچنین در جلسه ای با فرماندار شهرستان هامون مسایل و مشکلات مبتلابه استان از جمله کودکان بی هویت ناشی از ازدواج ها و طلاق های شفاهی، بیکاری، فقر و اعتیاد  مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بازدید از روستای سدکی و افتتاح طرح گلیم بافی روستایی و بازدید از محله شیرآباد زاهدان نیز توسط وی انجام شد.

اکباتانی در جریان سفر خود به استان سیستان و بلوچستان، از مدرسه مهربانی پارس که با هدف جذب و ارتقاء پایه تحصیلی ۲۵۰ دختر بازمانده از تحصیل استان دائر شده، بازدید به عمل آورد و با مدیر، معلمان و دانش آموزان در خصوص ارتقاء سطح فرهنگ و آموزش دانش آموزان گفتگو کرد.