مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده گفت: باید در راه مبارزه با پدیده شوم اعتیاد از ظرفیت‌های علمی و مطالعاتی در جهت مصون نگهداشتن زنان و کودکان استفاده کرد.

به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، زهرا بنیانیان با بیان این مطلب در کارگروه مشورتی مرتبط با امور زنان و خانواده در محل استانداری فارس، گفت: متاسفانه در گذشته برنامه‌های مطالعاتی و پژوهشی کافی در زمینه اعتیاد زنان صورت نپذیرفته که این امر باعث بروز برخی از آسیب‌های اجتماعی در سطح جامعه و خانواده‌ها شده است.

وی در ادامه گفت: باید در راه مبارزه با پدیده شوم اعتیاد از ظرفیت‌های علمی و مطالعاتی در جهت مصون نگهداشتن زنان و کودکان استفاده کرد.

مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده افزود: خوشبختانه با توجه به رویکرد جدید ستاد مبارزه با مواد مخدر و همچنین تاکید وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبنی بر اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر به امور زنان و خانواده توجه ویژه‌ای شده است.

بنیانیان در ادامه به انعقاد تفاهم‌نامه چهارجانبه با موضوع افزایش حمایت از زنان اشاره کرد و گفت: تفاهم‌نامه‌ چهار جانبه با همکاری معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان، وزارت بهداشت و وزارت رفاه و امور اجتماعی و ستاد مبارزه با مواد مخدر در جهت افزایش گسترش حمایت‌های اجتماعی از زنان معتاد منعقد شده است که می‌تواند نقش موثری در بهبود زنان معتاد در سطح جامعه داشته باشد

مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده ادامه داد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی – توجیهی درباره نوع و نحوه ارایه خدمات سازمان‌های مردم نهاد برای حمایت‌های اجتماعی از زنان بهود یافته از اعتیاد جزء مفاد تفاهم‌نامه چهارجانبه بوده که خوشبختانه در حال انجام است.

وی در پایان بر لزوم همکاری سازمان‌های مردم نهاد در امر مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و گفت: سازمان‌های مردم نهاد فعال در امر پیشگیری، درمان و کاهش‌تقاضا می‌بایست در امر مبارزه با مواد مخدر ورود جدی نموده تا در جهت کاهش آسیب‌های ناشی از پدیده اعتیاد به مواد مخدر در سطح جامعه و خصوصا خانواده‌ها و زنان گامی مثبت و موثری برداشته شود.