مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل گفت:‌ نرخ بیکاری زنان در استان اردبیل بیش از 29.7 درصد است که در این بین بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی رقم بسیار زیادی را شامل می‌شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، ماریا موسوی اظهار کرد: ایجاد اشتغال پایدار در توسعه استان اردبیل موثر است. پس‌انداز بانوان استان در صورت سرمایه‌گذاری بیش از دو برابر بودجه عمرانی استان است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل با بیان اینکه زنان آذری به پرتلاش بودن، صرفه‌جویی و پس‌‌انداز کردن معروف هستند، گفت: اگر از 600 هزار بانوی اردبیلی به طور مثال هر بانو حداقل یک میلیون تومان سرمایه داشته باشد و از هر شش نفر تنها یک نفر سرمایه‌گذاری و مشارکت کند، 100 میلیارد تومان مبلغ سرمایه بانوان می‌شود.

موسوی در ادامه سخنان خود افزود: این سرمایه‌ها اغلب به صورت خرید طلا توسط بانوان نگهداری می‌شود یا اغلب ترجیح می‌دهند در ازای دریافت سود ناچیزی پول خود را در بانک سپرده‌گذاری کنند.

وی خرید وسایل غیر ضروری منزل را نیز یکی دیگر از مواردی عنوان کرد که بانوان پس‌انداز خود را صرف آن می‌کنند.

موسوی بیان کرد: اگر سرمایه‌های موجود در دست بانوان که به صورت طلا پس‌انداز شده و یا در بانک نگهداری می‌شود، وارد چرخه تولید شود برای بانوان سرمایه‌گذار و خانواده آنها سودمند و مؤثرتر است.

وی در ادامه اضافه کرد: با فرهنگ‌سازی این مسئله می‌توانیم بانوان استان را در امر تولید و توسعه منطقه مشارکت دهیم. با اجرای این طرح تحول اقتصادی در استان پیش آمده و کارهای بزرگی انجام می‌شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل وضعیت اشتغال زنان استان را 13 درصد عنوان کرد و گفت: نرخ بیکاری زنان در استان 29.7 درصد است.

وی با تاکید بر تأثیر اشتغال پایدار در توسعه استان اردبیل افزود: ایجاد نمایشگاه دائمی عرضه محصولات زنان بزرگترین خواسته بانوان استان است.

موسوی تصریح کرد: با وجود ظرفیت بالای زنان استان در امر تولید، به دلیل نبود محل مناسب در بخش عرضه با مشکل مواجه هستیم که ایجاد یک بازارچه یا نمایشگاه دائمی عرضه محصولات زنان در رفع این مشکل تأثیرگذار است.

وی بیان کرد: امیدواریم طرح‌ها و برنامه‌های پیشنهادی در سفر اخیر هیئت دولت به استان اردبیل در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری مورد توجه قرار گیرد.