معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و با بهره­مندی از توانایی سازمان­های مردم نهاد فعال نسبت به افزایش و گسترش حمایت­های اجتماعی از زنان معتاد در فرایند ترک و زنان بهبودیافته از اعتیاد اهتمام می­ورزد.

پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده: این اقدام که در قالب انعقاد موافقتنامه بین دستگاهی صورت پذیرفته است ، با هدف ارائه خدمات به زنان بهبود یافته از اعتیاد با توجه به ویژگی­های شخصی ، خانوادگی ، اجتماعی و فرهنگ بومی آنان انجام می پذیرد.

لازم به ذکر است تاکید بر تفاوت مسائل هر استان با استان دیگر در این حوزه در جریان شکل گیری این برنامه مشترک مورد توجه قرار گرفته و در مرحله اول شش استان قم ، فارس ، مازندران ، سیستان و بلوچستان ، البرز و خراسان رضوی به عنوان استان­های هدف برگزیده شده اند .

در این برنامه با توجه به ویژگیهای خاص هر استان ، مدلی مطلوب برای ارائه خدمات به زنان بهبود یافته از اعتیاد جهت پایداری بر سلامت و پاکی از مواد در این استانها طراحی می شود که این مدل استانی با توجه به نوع و نیز نحوه ارائه خدمات به زنان بهبود یافته از اعتیاد متفاوت می باشد. همچنین این مدل های استانی ، در برنامه ریزی ها و کاهش عوامل خطرزا در بازگشت زنان بهبود یافته از اعتیاد به کار گرفته می شود.

یکی از اهداف مهم این برنامه همکاری مشترک، راه اندازی شبکه حمایت های اجتماعی برای زنان بهبود یافته از اعتیاد از طریق تشویق و ترغیب سازمانهای مردم نهاد فعال در این حوزه می باشد که منجر به افزایش کیفیت ارائه خدمات توسط این سازمانها خواهد شد.

همچنین برگزاری کارگاههای آموزشی برای این دسته از سمن ها پیرامون سازوکارهای شکل گیری حمایت های اجتماعی از زنان بهبود یافته، از دیگر اهداف مورد پیگیری در این برنامه مشترک است. تشکیل کارگروه مشورتی در هر استان متشکل از دستگاهها و نهادهای ذی مدخل در موضوع نظیر: ادارات کل بهزیستی ، بهداشت و درمان ، مدیران مراکز اقامتی،گذری و سرپناههای شبانه استان ، مدیران کلینیک های درمانی شاخص در استان و نیز افراد کلیدی و مطلع در حوزه اعتیاد زنان استان نیز از جمله اقدامات در راستای عملیاتی شدن این برنامه بین دستگاهی است.