جلسه‌ای میان وزیر آموزش و پرورش و معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده برای تصمیمات اجرایی در تحقق اهداف تفاهم نامه فی‌مابین در زمینه مهارت‌های زندگی، ورزش و نشاط دانش آموزان تشکیل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت زنان و خانواده رئیس جمهوری، دکتر معصومه ابتکار با اشاره به تفاهم نامه فی‌مابین بر دو موضوع «مهارت‌های زندگی» و «ورزش و نشاط» ابراز امیدواری کرد که با بحث‌های کاربردی به تصمیمات اجرایی درباره مفاد تفاهم نامه معاونت زنان و وزارت آموزش و پرورش به نقطه عطفی برسند.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت گفت‌وگو در خانواده و گفت‌وگوی بین نسلی با همکاری وزارت آموزش و پرورش در این باره، آن را راهکاری مهم در حل مشکلات جامعه دانست و افزود: با توجه به سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در خصوص خانواده باید گفت که خانواده نقش بسیار مهمی در جامعه دارد و نباید از ظرفیت‌های آن غافل شد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری به اهمیت ورزش در مقاطع ابتدایی اشاره کرد و گفت: موضوع ورزش در مقطع ابتدایی برای دانش آموزان دختر موضوعی بود که از ابتدا در کارگروه ورزش معاونت مطرح شد تا برای آن‌ها که در سال‌های نخست مدرسه به هر دلیلی معلم ورزش ندارند راهکاری پیدا شود.

ابتکار تصریح کرد: باید راه حل میانی داشته باشیم تا توسط آن با همکاری سایر دستگاه‌ها مانند وزارت ورزش و جوانان و همچنین تشکل‌هایی که این توانایی را دارند، دانش آموزان مقطع ابتدایی در زمینه نشاط و ورزش ارتقای وضعیت پیدا کنند. چراکه این موضوع با سلامت جسم و روح نسل آینده ارتباط مستقیمی دارد.

در ادامه این جلسه سید محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه بدون حضور خانواده نمی‌توان گام‌های موثری برای پیشبرد اهداف مد نظر برداشت، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در هفته معلم، راه اندازی شبکه سینا تی وی به عنوان پل ارتباطی خانواده و مدرسه است که با نصب آن بر روی گوشی‌های همراه والدین، فضای مناسبی برای طرح مشکلات با آن‌ها ایجاد خواهد شد.

وی در ادامه افزود: ما در زمینه ارتقای توانمندی نیروی انسانی، سه برنامه را از سطح مدیران مدارس آغاز کردیم که موجب بالا رفتن توانمندی و شایستگی آنان شده و تفویض اختیار هم صورت گرفته تا نظام کنترل و رصد کیفیت نظام آموزشی به سهولت انجام گیرد. بنابراین امیدواریم تا با برنامه‌ریزی دقیق، نگاه و رویکرد جدیدی را درباره حساسیت خانواده‌ها نسبت به تربیت فرزندان ایجاد کنیم..

وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود پیشنهاد کرد تا طرح گفتگوی بین نسلی که از سوی معاونت امور زنان و خانواده انجام گرفته در مدارس راه اندازی شود تا از این طریق بستر گفت‌وگوی رودررو و طرح سوال از سوی دانش آموزان ایجاد و فیلم‌ها و مستندات آن در برنامه سینا تی وی در دسترس والدین قرار گیرد.

بطحایی با ابراز تاسف تاکید کرد: دانش آموزان دختر نسبت به پسران از محدودیت‌های بسیاری رنج می‌برند که حتی برخی از این محدودیت‌ها نهادینه شده است. بنابراین ما می‌توانیم از ظرفیت‌ها و پتانسیل معاونت امور زنان و خانواده بهره ببریم و در زمینه نشاط و ورزش همکاری‌های خوبی داشته باشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت زنان و خانواده رئیس جمهوری، در این جلسه مصوب شد تا کارگروهی تخصصی در معاونت امور زنان و خانواده با انعقاد تفاهم نامه چندجانبه‌ای میان معاون امور زنان و خانواده، وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و ورزش و جوانان را برای تقویت و تثبیت ساعات ورزش دانش آموزان دختر پایه اول تا سوم ابتدایی در مدارس دولتی در سال ۱۳۹۷ دنبال کند.

همچنین در این جلسه، دکتر سوسن باستانی معاون بررسی‌های راهبردی، دکتر اطهره نژادی معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده و دکتر محمود گلزاری گزارشی از آخرین اقدامات و تحولات را ارائه کردند.