مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده یک نوع جدیدی از خانواده در ایران به نام «خانواده تفردی» داریم که نوع وحشتناکی از خانواده است.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه نگاه سیاسی به حوزه زنان آسیب رسان است، گفت: بر اساس یک پژوهش گفتگو در خانواده‌های ایرانی به زیر ۳۰ دقیقه رسیده است و یک نوع جدیدی از خانواده در ایران به نام «خانواده تفردی» داریم که نوع وحشتناکی از خانواده است.

فریبا نظری میرغضنفری در نشست با جمعی از بانوان معلم و کارگر شهرستان رودبار که در فرمانداری برگزار شد، با بیان اینکه خودم گیلانی هستم و خیلی از مشکلات مناطق مختلف گیلان را می‌دانم و برایم قابل لمس هست، اظهار کرد: شورای معاونین وزارت کشور ارتباط هفتگی با وزیر دارند و خیلی از موارد مطرح شده زنان رودباری را آنجا بازگو کرده و دیگر موارد مرتبط با وزارتخانه‌های دیگر را انتقال می‌دهم.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده افزود: انتصاب مدیران زن اتفاق خاصی در گیلان نیست و در تربیت خانواده‌های گیلانی تبعیضی بین پسر و دختر نیست و اگر غیر از این باشد باید تعجب کنیم.

نظری ضمن تشکر از انتصابات زنان به مدیریت‌ها، گفت: انتظارات خیلی بیشتر از این است، نباید به زن بدلیل زن بودن یک پست مدیریتی داد طبیعی است که باید توانمندی و شایستگی داشته باشند و سلسله مراتب را طی کرده باشند،اما مردان مدیر جامعه باید بپذیرند که اولین اشتباه زنان آخرین اشتباه او نباید تلقی شود.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده، به داشتن جامعه‌ای باثبات، امیدوار و پر نشاط تاکید کرد و گفت: بر اساس یک پژوهش گفتگو در خانواده‌های ایرانی به زیر ۳۰ دقیقه رسیده است و یک نوع جدیدی از خانواده در ایران به نام خانواده تفردی داریم که نوع وحشتناکی از خانواده است.

وی با بیان اینکه همه را تقصیر فضای مجازی نگذاریم،گفت: وقتی این فضا وجود نداشت خانم خانواده احتمال داشت آشپزی کند و آقای خانواده روزنامه بخواند و یا هرکدام تلویزیون نگاه کنند.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده بیان کرد: در حوزه زنان رویکرد من این است که کار در حوزه زنان و خانواده فر ابخشی و سیاسی است و این را ابلاغ هم کرده‌ام.

نظری افزود: همه ما نگرش سیاسی دارم ولی نگاه سیاسی و رویکرد سیاسی داشتن به حوزه زنان آسیب رسان است و مسائل زنان و خانواده را باید فراتر از هر بخش و دستگاه و فارغ از هر جناحی پیگیری کنیم.

وی همچنین گفت: مشکلات شهرستان رودبار را به حوزه‌های مربوطه میرسانم.

فاطمه رفیعی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هم در این نشست گفت: برای سرمایه گذاری و بازاریابی تولید زنان و خانواده‌ها، نمایشگاه بین‌المللی توانمندی بانوان با محوریت غذا مرداد ماه سالجاری در انزلی برگزار می‌گردد.

رفیعی افزود: با کمک جهاددانشگاهی پیگیر کلینیک چند منظوره حقوقی مددکاری و مشاوره‌ای در رشت و دیگر شهرستان‌ها هستیم و از شهرداری‌ها هم خواسته‌ایم بازارچه عرضه تولیدات زنان و خانواده و احداث پارک بانوان را در دستور کار خود قرار دهند.

وی،امنیت شغلی کارمندان و کارگران بعد از مرخصی زایمان،حق عائله مندی دختران بالای ۴۰ سال و بانوان سرپرست خانوار، سختی کار معلمان در مناطق محروم،تقلیل ساعت کار برای کارمندان و کارگران دارای فرزند شیرخواره را خواستار شد.