معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: لایحه تامین امنیت زنان مرحله های آخر تدوین خود را در قوه قضاییه برای ارسال به دولت طی می کند.

معصومه ابتکار روز سه شنبه پس از بازدید از نمایشگاه دستاوردهای زنان هرمزگان و مرکز اورژانس اجتماعی استان هرمزگان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از رییس قوه قضاییه می خواهیم که این لایحه را هرچه سریع تر به دولت ارسال کند تا برای تصویب نهایی به مجلس شورای اسلامی فرستاده شود.

وی یادآور شد: گفت و گوهای بسیار جدی برای حمایت از بانوان در برابر خشونت از ابتدای دولت دوازدهم با قوه قضاییه جهت توافق بر سر متن این لایحه برگزار شده است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده اضافه کرد: نشست های یاد شده منتهی به متن قابل قبول و مورد توافق شده است.

ابتکار در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت معرفی بیشتر اورژانس اجتماعی به جامعه پرداخت و گفت: همراه با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال مکاتبه با وزیر کشور برای معرفی بیشتر این اورژانس از طریق شهرداری ها و تابلوهای تبلیغاتی سطح شهرها هستیم.

وی ابراز داشت: اطلاع مردم از وجود چنین مرکز و خدماتی موجب بازدارندگی از خشونت و همچنین ایجاد امنیت بیشتر در جامعه می شود.

به گفته معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، با این وجود اورژانس اجتماعی کسی که مورد خشونت قرار گرفته می داند محلی برای پناه بردن وجود دارد.

ابتکار در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ورزش بانوان پرداخت و ابراز داشت: ورزش بانوان از موضوع های با اهمیت برای دولت است و تلاش می کنیم حضور زنان در عرصه های ورزشی امکان پذیر باشد.

وی ادامه داد: حمایت از ورزش پهلوانی و گسترش اماکن ورزشی برای بانوان برای دولت بسیار حائز اهمیت است و از اولویت های بسیار مهم محسوب می شود.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده بیان داشت: حضور بانوان در ورزشگاه ها با یک شیوه نامه در حال پیگیری است و مواردی از حضور آنان در شهرستان ها انجام شده است.

وی ادامه داد: خانم ها برای حضور در ورزشگاه ها علاقه و اشتیاق از خود نشان داده اند و این باید با ساماندهی و برنامه ریزی انجام شود که در دستور کار قرار دارد.

معصومه ابتکار در سفر یک روزه خود به بندرعباس مرکز استان هرمزگان با برخی تشکل های حوزه زنان دیدار کرده و در نشست شورای اداری این استان نیز شرکت خواهد کرد.