معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در دیدار با تیم ملی فوتسال بانون گفت: امیدوارم فیفا راه را برای ادامه مسیر تیم ملی باز کند و بنده هم به نوبه خود از فیفا می‌خواهم تا خواسته ما را برای ادامه مسیر تیم ملی فوتسال بانوان هموار کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، دکتر معصومه ابتکار در دیدار با دختران قهرمان فوتسالیست ایرانی اظهار کرد: شما عزیزان از به کار بردن جملات و کلمات مایوس کننده مانند «نمی‌شود، فایده ندارد و به هیچ‌جا نمی‌رسیم» خودداری کردید و توجهی هم آنان نداشتید. شما با توکل بر خداوند و تلاش‌های خودتان توانستید به این موفقیت مهم و بزرگ دست پیدا کنید.

وی با تاکید براینکه دختران فوتسالیست تیم ملی ایران با تلاش و خستگی ناپذیری به این مرحله رسیده‌اند، افزود: این دختران به زمزمه‌های ناامیدی توجهی نکردند و توانستند ملتی را با کارشان شاد کنند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری تصریح کرد: شما دختران قهرمان، ملت بزرگ ایران را شاد کردید. شما با موفقیت بزرگتان در شادمانی دختران و زنان ایران نقش مهمی داشتید زیرا بسیاری از آن‌ها هم به دنبال قهرمانی هستند و شما راه قهرمانی را باز کردید.

ابتکار با اشاره به اینکه تیم ملی فوتسال بانوان با تمام مشکلات و محدودیت‌ها توانست قهرمان آسیا شود، گفت: قطعا قهرمانی تیم ملی الگویی برای همه دختران خواهد شد تا زنان ایرانی دست از تلاش برندارند و در زندگی ناامید نشوند.

وی در بخش دیگری از سخنان به یکی از فرمایشات حضرت علی(ع) اشاره کرد و افزود: بنا بر فرموده امام علی(ع) «قهرمان کسی است که بر نفس خود غلبه کند.» اولین سکوی قهرمانی این است که انسان باشیم و بدانیم به عنوان یک انسان و به ویژه به عنوان یک زن چه مسئولیت سنگین و رسالتی را بر عهده داریم.

معاون رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه در حوزه ورزش زنان به پیشرفت‌ها و دستاوردهای بزرگی رسیده‌ایم نیز گفت: با این وجود هنوز کمبودها و کاستی‌هایی وجود دارد و مهمترین مساله توجه به وضعیت معیشت و اشتغال اعضای تیم‌های ملی ورزش بانوان است.

وی یادآور شد: افرادی مانند فائزه هاشمی و طاهره طاهریان باز کننده راه زنان در حوزه ورزش بودند. مساله حضور زنان در ساختار فدراسیون‌ها را در کارگروه مربوط به ورزش زنان پیگیری می‌کنیم و آئین‌نامه مربوط به این حوزه نیز در حال حاضر در کمیسیون اجتماعی قرار دارد. با پیگیری این موضوع حضور زنان در ساختار فدراسیون‌ها و سهم و جایگاه آنان پررنگ‌تر دیده می‌شود.

ابتکار با انتقاد از پخش نشدن بازی فوتسال تیم ملی بانوان ایران از صداوسیما تاکید کرد: این مساله مطالبه‌ای است که آقای رئیس جمهور نیز مطرح کردند، من نیز با آقای عسگری، رئیس رسانه ملی صحبت کردم تا این مشکل برطرف و امکان پخش تصاویر مسابقات ورزش بانوان فراهم شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری خطاب به تیم ملی فوتسال بانون گفت: امیدوارم فیفا راه را برای ادامه مسیر تیم ملی باز کند و بنده هم به نوبه خود از فیفا می‌خواهم تا خواسته ما را برای ادامه مسیر تیم ملی فوتسال بانوان هموار کند تا شما بتوانید در مراحل بالاتر حضور داشته باشید و با دستاوردهای خودتان بار دیگر مردم ایران را شاد کنید.

ابتکار با بیان اینکه ورزش همگانی باعث ایجاد نشاط و امید در جامعه می‌شود اظهار کرد: در حال حاضر دختران از کم تحرکی دچار آسیب‌های زیادی می‌شوند. بنابراین باید از همان دوران کودکی برای افزایش میزان ورزش در این گروه به صورت جدی‌تری برنامه‌ریزی کنیم و ما نیز در این باره با وزیر آموزش و پرورش مذاکراتی داشته‌ایم.

وی در ادامه از برگزاری جلسات و مذاکراتی با وزیر ورزش و جوانان در مورد ارتقای ورزش دختران در سطوح ابتدایی خبر داد و گفت: به همین دلیل کار ورزشکاران برای ترویج سبک زندگی خوب در میان دختران بسیار شاخص و پراهمیت است.

در این نشست لیلا صوفی‌زاده، نایب رئیس سوم بانون فدارسیون فوتبال، فریبا محمدیان معاون توسعه ورزش بانوان، ژاله فرامرزیان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان و سرمربیان تیم ملی فوتسال بانوان حضور داشتند و نکاتی را مطرح کردند.

در پایان این مراسم دکتر معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری از اعضای تیم ملی فوتسال بانوان با اهدای لوح سپاس از زحمات و موفقیت‌های آنان تقدیر و تشکر کرد.