نماینده مردم نطنز و قمصر در مجلس شورای اسلامی به همراه تعدادی از مسئولان این شهرستان‌ها با معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مرتضی صفاری نماینده مجلس شورای اسلامی در دیدار با دکتر معصومه ابتکار اظهار کرد: شهرستان‌های نطنز و قمصر هر کدام از ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی خاصی برخوردار هستند. بنابراین زنان و بانوان با کارآفرینی و فعالیت خودشان می‌توانند اثربخشی بهتری در شهرستان‌های مربوطه داشته باشند.

وی ادامه داد: تاکنون افراد زیادی از شهرستان نطنز به شهرهای بزرگ مهاجرت کرده‌اند و از طرفی این شهرستان از توان مالی بالایی برخوردار نیست. اما نباید فراموش کرد که نطنز دارای ظرفیت‌های خوبی است چراکه با حمایت از صنعت گردشگری می‌توان گردشگران زیادی را جذب کرد.

صفاری تصریح کرد: با بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران داخلی برای حضور و فعالیت در صنعت گردشگری شهرستان نطنز رایزنی‌هایی شده است و ما نسبت به سرمایه‌گذاری آنان برای ایجاد زیرساخت‌های گردشگری خوش‌بین و امیدوار هستیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه به آثار تاریخی و مذهبی حوزه‌های انتخابیه خود اشاره کرد و افزود: بیش از ۶۰۰ نوع گیاه دارویی در جشنواره‌های نطنز شناسایی و معرفی شده است و قطعا با حمایت از محصولات کشاورزی و صنعت گردشگری این شهرستان می‌توان ثروت بزرگی را برای ساکنان و شهروندان آن رقم زد تا بخش مهمی از مشکلات مردم، زنان و جوانان برطرف شود.

همچنین در این نشست، خانم‌ها میرعبدالله و عقیلی از اعضای شورای راهبردی زنان، رضوی مدرس دانشگاه و صیادی کارشناس امور بانوان فرمانداری شهرستان نطنز درباره مشکلات زنان، توانمندسازی، کمبود امکانات ورزشی- دانشگاهی و... با دکتر معصومه ابتکار گفت‌وگو کردند.

در ادامه این دیدار معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، پیگیری‌های دکتر مرتضی صفاری را برای رفع مشکلات مردم، جوانان و زنان شهرستان‌های نطنز و قمصر ارزشمند توصیف کرد و گفت: نطنز یکی از شهرستان‌هایی است که ظرفیت و پتانسیل بسیار خوبی در جاذبه‌های گردشگری و طبیعی دارد که باید از توانمندی‌های بانوان هم در این زمینه‌ها استفاده کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت ساخت پارک بانوان اشاره کرد و افزود: ما با دستگاه‌های مربوطه مانند وزارت کشور رایزنی‌هایی را برای همکاری در ساخت و ساز بوستان و پارک بانوان در شهرستان‌ها یا شهرهایی که فاقد چنین امکاناتی هستند انجام دادیم.

ابتکار در این باره اضافه کرد: موارد مشابه زیادی وجود داشته که معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با دکتر رحمانی فضلی جهت ساخت و ساز یا اختصاص ردیف بودجه‌ای برای پارک بانوان در شهرستان‌ها مکاتبه کرده که خوشبختانه هم به نتیجه رسیده است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در ادامه گفت: تفاهم‌نامه‌ای میان ما با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص استارت‌آپ‌ها انجام شده و حمایت‌هایی هم البته در موارد تعیین شده صورت می‌گیرد.

ابتکار در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح مشترک میان معاونت زنان با وزارت ارتباطات درباره کارآفرینی اشاره کرد و افزود: این طرح برای توان افزایی در بحث تجارت الکترونیک جهت فروش کالاهاست، یعنی هر چقدر که مهارت‌های این چنینی افزایش پیدا کند افراد از طریق آن بهتر می‌توانند بازاریابی کالاهایشان را انجام دهند.

وی در ادامه به یکی از گزارش‌های انجام شده درباره تعداد دختران بازمانده از تحصیل اشاره کرد و گفت: متاسفانه بررسی‌ها نشان داده که در بسیاری از نقاط کشور جمعیت دختران بازمانده از تحصیل رو به افزایش است؛ استان‌های سیستان و بلوچستان، کردستان و خراسان شمالی بیشترین آمار را به خود اختصاص داده‌اند. البته طبق سیاست‌های اتخاذ شده هر شهرستان و منطقه‌ای باید این مساله را به طور دقیق رصد و شناسایی کند تا دیگر کودک بازمانده از تحصیل در کشور نداشته باشیم.