معاون بررسی راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: با توجه به مشکلاتی که در حوزه ورزش دختران وجود دارد این موضوع در ستاد ملی زن و خانواده بررسی می شود. 


سوسن باستانی روز سه‌ شنبه در جلسه ستاد تشکیلاتی گسترش و ارتقای فعالیت های تربیت بدنی و ورزش دانش آموزان دختر کشور با اولویت مدارس ابتدایی در محل وزارت آموزش و پرورش افزود: ستاد ملی زن و خانواده اسفند سال گذشته با حضور رئیس جمهوری تشکیل شد و در این نشست مهم مصوباتی به تصویب رسید.

وی اظهار داشت: در مجموع سه مصوبه شامل شناسایی، رصد و ارتقای شاخص های عدالت جنسیتی، طرح ملی آموزش خانواده، قبل، حین و بعد از ازدواج و برنامه ملی ارتقای تندرستی زنان و دختران در ستاد ملی زن و خانواده به تصویب رسید.

وی ادامه داد: ارتقای تندرستی زنان و دختران در ماده ۲ این مصوبات به تصویب رسید تا با همکاری وزارت ورزش و جوانان، درباره رفع کمبودهای ورزشی دختران به ویژه در دوره ابتدایی تصمیم گیری شود.

باستانی اضافه کرد: قرار است با همکاری وزارت ورزش و جوانان نسبت به آموزش ضمن خدمت ورزش برای معلمان دوره ابتدایی اقدام شود تا بتوان بخشی از مشکلات حوزه ورزش دختران را حل کرد.

معاون بررسی راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ابراز امیدواری کرد با همکاری همه دستگاهها بتوان بخشی از مشکلات ناشی از کمبودهای ورزشی دختران را رفع کرد تا دانش آموزان و دختران جوان با انجام حرکات ورزشی بتوانند روز به روز به شاخص های سلامتی نزدیک تر شوند.

جلسه ستاد تشکیلاتی گسترش و ارتقای فعالیت های تربیت بدنی و ورزش دانش آموزان دختر کشور با اولویت مدارس ابتدایی در محل وزارت آموزش و پرورش با حضور سید محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش، شهیندخت مولاوردی، دستیار رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی و معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار شد.

طرح آموزش آموزگاران پایه برای توجه به آموزش ورزش دختران در وزارت آموزش و پرورش با هدف ایجاد نشاط و شادابی در میان دانش آموزان دختر اجرا شده است تا دانش آموزان دختر به سلامت و نشاط کافی برسند.

تاکنون ٣٠ هزار نفر از آموزگاران پایه در کشور برای ارائه آموزش های ورزشی در کشور آموزش دیده اند و قرار است ١٨٧ هزار آموزگار پایه از این آموزش ها بهره‌مند شوند.

از مجموع ١٣ میلیون دانش آموز در کشور حدود ۶ میلیون و ۵١۴ هزار و ١٩٠ نفر از آنها دختر هستند.